Artica Décor – Ki ide belépsz, hagyj fel minden kétellyel!

PR

A világjárvány elmúlt két éve személyes és szakmai életünk gyakorlatilag minden területét befolyásolta. Az ihlet és az ötletek gyakran nem tudtak olyan módon vagy mértéken kibontakozni, mint az elsőre elképzeltük. Az Inportante vállalat emiatt kérte fel dunaszerdahelyi boltjának (Artica Décor) vezetésére Túry Nikolát, aki a cég prágai üzletének beindításával az elmúlt három évben pótolhatatlan tapasztalatokat szerzett, és az ott képviselt szemléletmódot a vele járó lendülettel együtt most hazahozta Dunaszerdahelyre is.

Mit tart elsődlegesnek, mikor egy vásárló/ügyfél vagy épp a belsőépítészet, lakberendezés, illetve dizájn területén tevékenykedő szakember belép az üzletbe?

Talán azt, hogy ne érezze magát úgy, mintha önkiszolgáló boltban lenne. Azt szeretném, hogy bárki, aki betér hozzánk, ne csak azt érezze távozáskor, hogy megkapta, amit szeretett volna, hanem hogy elégedetten folytathassa a napját.

A legtöbbeknek ugyanis nemcsak egy konkrét termékre van szükségük, hanem egy megvalósított elképzelésre. Tudniuk kell, hogy az említett belsőépítészeti megoldások, dizájnelemek, kiegészítők vagy épp a berendezés terén is pontról pontra végig tudunk menni azon az úton, amelyen a kliens szeretne. Ugyanez a helyzet az említett szakterületek képviselőivel is, akiknek időről időre online vagy kiscsoportos személyes képzést is tartunk. Úgy is mondhatnám, hogy irányt mutatunk egymásnak.

Artica Decor,Inportante

Amikor betérünk az üzletbe, bizonyos értelemben nehéz eligazodni a széleskörű kínálat miatt, másrészt azonnal könnyebb, ha ebben segítségünkre van valaki…

Pontosan. A padlótól a mennyezetig, az ajtótól az ablakig minden részletre megoldást találhat nálunk, és ennek egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell tucatnyi boltot meglátogatnia, és ugyanennyi szakembert felkeresnie a megvalósításhoz, hanem biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja, illetve mi megteremtjük azt a harmóniát, amit a kialakítandó helyiségben szeretne átélni – legyen szó bármilyen belső térről, irodáról, üzletről, étteremről, kávézóról, bárról, kaszinóról, de akár az otthonáról.

Dekorációs festékeink, tapétáink, csempéink, parkettáink, 3D paneleink, díszléceink, de egyedi lámpáink, csilláraink, világítótesteink, bútordarabjaink, szőnyegeink és függönyeink mind olyan gyártótól származnak, amely úgymond saját hazájában is próféta tudott lenni, de európai és világszinten is kimondottan exkluzívnak számít.

Artica Decor,Inportante

Pusztán az eladásban viszont nem merül ki, amit az Inportante, illetve azon belül Artica Décor kínál, ha jól értettem…

Így van. Az üzletbe azért is jó betérni, mert kézzelfogható, megérinthető lesz a kínálatunk nagy része. Csakhogy nem mindig tudjuk elképzelni, hogy egy-egy elem hogyan néz ki majd a felújítandó beltérben. Éppen ezért igény esetén némely termékünkből tudunk mintát biztosítani, illetve én magam is ki tudok menni az adott helyszínre, szakemberekkel együtt, hogy tovább ötleteljünk, illetve felmérjük a terepet.

Egyetlen kontaktus alapján már fel tudunk vázolni egy kezdeti látványtervet, és onnantól fogva folyamatos kapcsolatban vagyunk az ügyféllel, aki a megvalósításig bezárólag minden lényeges momentumnál jelen van.

Végszó?

Kell ennél több?!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább