Dunaszerdahelyről sikeresen eljuttatták az adományokat Beregszászba

Március 16-án négy kisteherautó vitte el testvérvárosunkba, a kárpátaljai Beregszászra Dunaszerdahely városának és lakosainak segélyszállítmányát.

A nyolctagú csapat tagja volt Karaffa Attila alpolgármester is, aki elmondta, hogy nem csupán élelmiszert, tisztítószereket és higiéniai dolgokat vittek,

„hanem sikerült azokból az elektrotechnikai felszerelésekből is szállítanunk, amelyet Babják Zoltán polgármester úr kért. Így vittünk két nagy víztartályt, utánfutót, elektronikai termékeket. Magánvállalkozóknak köszönhetően áramfejlesztőt is sikerült küldenünk”

– mondta el az alpolgármester, aki beszámolt az érkezésről is.

„A beregsurányi határátkelőn keltünk át a szlovák–ukrán határon, s a beregszásziak logisztikai központjukban már vártak bennünket. A polgármester úr megköszönte a dunaszerdahelyiek adományát, éppen jól is jött a sok bébiétel, azokat azonnal vitték is ki arra a pontra, ahol a gyermekeknek készítették az élelmiszercsomagokat.”

Pénz küldésére Dunaszerdahely Város Önkormányzatán keresztül az alábbi transzparens számlára történő átutalással van lehetőség:

Mesto Dunajská Streda
Bank neve: ČSOB, a.s.
Bank címe: Žižkova 11, 811 02 Bratislava
IBAN: SK 83 7500 0000 0040 2757 8038
BIC: CEKOSKBX

A teljes cikket elolvashatják a dunaszerdahelyi.sk oldalon

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább