MissQ Hónap Nője: „She said – JESZ!”

Név: Márton Zsóka
Lakhely: Galánta
Életkor: 20
Foglalkozás: Vendéglátás

A cikk írása közben elengedhetetlen és főként nosztalgikus élmény a Bridget Jones-filmek egyik nagy slágere, amelynek hallatára minden lány ábrándozós kedvébe kerül… Talán még az is eszükbe jut, hogy ez az a romantikus sztori, amit szívesen megélnének. A sors csodákra képes, csak hinni kell. Akik esetleg a múlt félévben nem mondhattak még igent, és ezáltal elmaradt az a kötelező ,,I SAID YES’’ instaposzt, ne csüggedjenek, mindent a maga idejében.

A cikk megjelent a Klikk Out 2022/márciusi számában.
Szerző: Kurucz Klaudia
Fotók: Dobai Bálint

Hónap Nője sorozatunk főszereplője, Márton Zsóka egy nap erejéig egy menyasszony bőrébe bújhatott, egy mesebeli kis kastélyban Békén, a „Castel Pension & Restaurantban”, ahol már jó néhány szerelmes pár mondta ki azt a bizonyos boldogító igent. Bár lehet számára sincs már olyan messze ez a pillanat!? Ezt nem árulta el nekünk. 🙂

Kedves teremtés, gesztenye szemek, mosolygós orcákkal. A ruhapróbán szinte megtalálta őt a hozzá illő tökéletes ruha, melyet a dunaszerdahelyi LaraSofia szalonból választottunk.

Színben kicsit a modernebb, nem hófehér darabra került a választás, a bézs árnyalatú tüllnek köszönhetően egészen egyedi. Mi az, ami még feltétlenül fontos egy esküvőn? Hát a menyasszonyi csokor, és így teljes a kép!

Két alapszabály, ha nem akarod a házasság őseit magadra haragítani:


  • Ne lássa a vőlegény a menyasszonyi ruhát a ceremónia előtt!
  • Ne lássa a menyasszony a csokrot, amiért a férjnek kell elmennie!

Mi az, amit tudnunk kell Zsókáról?


Vezekényről származom, de pár hónapja a barátommal már Galántán élek. A családi vállalkozásból bőven kiveszem a részem, hiszen már 13 éves korom óta érdekel a vendéglátóipar. A család számíthat a segítségemre, mert a gimnázium befejezése után úgy döntöttem, hogy ebben a szakmában találom meg magam.

A gasztronómia és vendéglátás során nagyon sok embert ismerünk meg, és szenvedélyem az új kapcsolatok kialakítása, de úgy gondolom, a nyitott, és főleg pozitív hozzáállás a kulcs.

Bár a harangszó és a fehér galambok elmaradtak, reméljük esküvői rovatunk is elnyeri a tetszéseteket!

KAPCSOLÓDÓ:
Varázslatos menyasszonyi ruhában mondta ki a boldogító igent márciusi szépségünk

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább