Klikk Out Vikkendhouse: A gyorsmentők fenegyereke

A zenés vasárnapi mixsorozat most egy számomra különleges ember kedvenceivel folytatódik. A bősi Tatai Gyuri gyorsmentőzik, tetoválás-, foci- és nem utolsó sorban zenerajongó. A zene számára az instant felüdülés, és az emlékekben való elmélyülés. 

Fotók: Ugróczky István

Vikkendhouse,Zene,Tatai György,mentős

„Számomra a zene sokat jelent, mivel napi szinten hallgatok zenét. Olyankor elgondolkodom az életemen, felidézem az emlékeket, de amit számomra legfőképpen a zene nyújt, az a nyugalom. Örülök, ha a munkámban adódik lehetőség zenehallgatásra, mert az feloldja a stresszes napokat. A környezetemben mindenki szereti a jó zenét, bár a szüleimnek nem mindig jön be, amit éppen hallgatok. Hajlamos vagyok sokszor ugyanazt meghallgatni. Olyankor hangerő fel, és még ráteszek egy lapáttal az éneklésemmel (ami nem egy Pavarotti)” / nevet

Vikkendhouse,Zene,Tatai György,mentős

„Mivel még fiatalnak számitok (31), ezért jobbára a diszkós tánczenéket szeretem, de bármit meghallgatok, ami megérint. Szintúgy hallgatok magyar popzenéket, mulatóst, persze ami jó. Amiket a mixbe válogattam, azok sokban kötnek valamihez, főleg egy-egy emlékhez. Ezeket a zenéket a gondolataimban elmélyülve szoktam énekelni, vagy csak simán oda-vissza hallgatni.”

 

A MIX:

 

TRACKLIST:


1. Zion Lennox & Nicky Jam – Mi tesoro
2. LA Vision & Gigi DÁogostino – Hollywood
3. Luny Tunes & Daddy Yankee & Don Omar – Major Que Yo 3
4. Eminem – Till I Collapse vs. 300 Violins
5. Armin Van Buuren Shapo – La resistance de lamour
6. Blasterjaxx Raven Kreyn – Rabbit Hole
7. Strong R. és Adorján Anna – Kiskece 2021
8. DVBBS & Tonny Junior – Immortal (We live forever)
9. Evil Activities – Nobody Said It Was Easy
10. Paul Kalkbrenner – Revolte

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább