Artica Décor – Minden, amit látnia kell, mielőtt belevág!

A cikk megjelent a Klikk Out 2022/05. számában.

Fotók: Ugróczky István

Megvalósult az, amire már egy ideje készültek az Articánál. Olyan, mintha az üzlet vett volna egy nagy levegőt, és most már első blikkre, a küllem és a belső terek kialakítása alapján is átjön az a szemléletváltás, amin az elmúlt néhány hónapban átesett. Meséljen viszont az üzlet vezetője, Túry Nikola.

Mintha megfiatalodott volna az üzlet. Elmondaná, mi a titka?

Beengedtük a fényt! 🙂 Valóban olyan, mint amikor néhányat tekerünk egy Rubik-kockán és minden a helyére kerül, minden részlet megkapja az őt megillető figyelmet.

Elöl eddig csak az ajtón keresztül láthattunk be a boltba, most viszont azt is mondhatnám, hogy az üzlet tulajdonképpen levetette az eddigi köntösét, és most belátunk az ablakokon is. A kívülről beáradó természetes fény pedig új megvilágításba helyezi a dolgokat, és az egész üzlet – képletesen – legalább egy tízest letagadhat!

Artica Décor,Inportante,Belső építészet,Tapéta,Beltér,Dekorácios Festék

Odabent?

Aki járt itt korábban, észreveheti, hogy belül is átrendeztük a kínálatot. Korábban nagyobb hangsúlyt kaptak a tapéták, most ezt próbáltuk a belső terek kinyitásával szétteríteni az általunk kínált teljes termékpalettára. A látogatóink, vásárlóink ügyfeleink nagyobb felületeken tekinthetik meg a dekorációs festékeket, az Orac Décor 3D paneleit, díszléceit, de megláthatja azonnal a kristálycsillárokat, függönyöket és szőnyegeket is, mindemellett pedig kibővítettük a tapéták kínálatát is, az eddigi három helyett már hét gyártó termékeit tekinthetik meg.

Természetesen mindegyik termékünk esetében európai és világszinten is számon tartott, a legmagasabb minőséget képviselő gyártóval dolgozunk együtt, tulajdonképpen a gyártót képviseljük Szlovákiában.

Artica Décor,Inportante,Belső építészet,Tapéta,Beltér,Dekorácios Festék

Miben rejlik annak jelentősége, hogy a gyártót képviselik?

Lerövidül az út a gyártó és a termék végfelhasználója között, ami exkluzívabb, személyre szabottabb ajánlatokra ad lehetőséget.

Például a kristálycsillárokat méretre vagy saját elképzelés alapján is le tudjuk gyártatni, de ez csak egy példa. Ha közbeékelődik még egy értékesítési pont, például egy nagyraktár, akkor már csak annak lehetőségeivel dolgozhatnánk. Így viszont mi közvetlenül a gyártókkal tudunk egyeztetni az igényekről.  Végül pedig azzal, aki betér hozzánk, együtt tudjuk továbbgondolni és fejleszteni, nem utolsósorban megvalósítani azt az elképzelést, amit felvázol nekünk, vagy aminek kiteljesítésében a segítségünket kéri. Segítünk végigmenni az úton az elégedettségig. Várunk mindenkit, akinek erre van szüksége!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább