Dekorációs festékek – Első pillantásra beléjük szeret!

PR-cikk

Bizonyára mindenkivel megtörtént már a szerelem első látásra. Ha felkérték volna őket, brit tudósok is bebizonyították volna már, hogy az ilyesmi legalább olyan gyakori, ha nem gyakoribb az ember és valamilyen attraktív látványt nyújtó enteriőr, mint két ember között. Ha pedig már vonzó belterekről van szó, csacsiság volna figyelmen kívül hagyni, hogy a dunaszerdahelyi Inportante csoporthoz tartozó Artica Décor szaküzletnek épp az ilyesmi a legfőbb erőssége. Az üzletvezetőt, Túry Nikolát ezúttal a dekorációs festékekről kérdeztük, melyek alkalmazásáról képzést is tartanak szakembereknek június 14-én és 15-én.

Akit érdekel a képzés, itt jelentkezhet:
E-mail: turyova@inportante.sk
Tel.: +421 903 201 699

Mi a legalapvetőbb különbség a hagyományos és dekorációs festékek között?

Más a struktúrájuk. A hagyományos festékek egyszínűek, míg a dekorációs festékek ennél különlegesebb látványt nyújtanak. Némelyik például egy vízesés benyomását kelti, mások pedig betonét, foltokét vagy rozsdás felületét a falon. Akadnak olyanok, melyek márványmintát adnak vissza, és olyannak tűnnek, mintha csempét látnánk, csak fugák nélkül, a travertin pedig a kő hatású és ajánljuk például kandallóra. Csodás látványt nyújtó összefüggő felületekkel ajándékoznak meg.

Számtalan színt és struktúrát tudunk elővarázsolni belőlük, és a legfőbb különlegességük, hogy nincs két, dekorációs festékkel borított fal, amely ugyanolyan volna.

Dekorácios Festékek,Artica,Inportante,Dunaszerdahely

Általában milyen belterekbe, vagy épp milyen felületekre ajánlják, illetve választják?

Jellemzően hotelek, éttermek, kaszinók, irodák de lakások és házak egyes helyiségeibe is.

Nagy előnye, hogy ha rákerül a legfelső lakkréteg is, akkor könnyedén lemosható, éppen ezért olyan felületekre is kimondottan előnyös, amelyek gyakran szennyeződnek, koszolódnak, súrolódnak, például otthon egy konyhapult mögötti rész, egy előszoba vagy a gyerekszoba fala, vagy akár egy vendéglőben a bárpult alsó része, amivel a bárszékről lelógó lábak érintkeznek.

Tudni kell emellett, hogy ha ún. mikrocementet használunk, akkor a padlót is befedhetjük. Ráadásul ha ezen a felületen korábban csempe volt, akkor azt nem szükséges felszedni, a hét rétegnyi mikrocementes bevonat azonnal rámehet. Ez bármilyen helyiségbe, de még zuhanyzófülkébe is megfelelő és egyedi.

A látványuk felér egy művészeti alkotáséval, de mit kell tudni a technikáról, ami szükséges az alkalmazásukhoz?

Akadnak egyébként, akik ezt maguk megcsinálják, a weboldalunkon (inportante.sk/dekoracne-farby) találhatók videók is ehhez, ugyanakkor szakembereknek tartunk iskolázást június 14-én és 15-én, amikor is a Szlovákiában és Csehországban csak általunk forgalmazott olasz MP gyártó munkatársai érkeznek bemutatni a termék használatát. Aki még nem tette meg, jelentkezhet nálunk.

Dekorácios Festékek,Artica,Inportante,Dunaszerdahely

Aki bejön az üzletbe, katalógusokban és nagyobb felületeken is megtekintheti az egyes dekorációs festékek mintáit, de van arra mód, hogy a velük befedni kívánt helyszínen megtekinthessük mindezt?

Természetesen. Mi is tisztában vagyunk vele, hogy például a fényviszonyok nagyban meghatározzák a belterek által nyújtott látványt, így adott esetben ki tudunk menni a helyszínre egy-egy mintával, de saját elképzelés szerinti, rendkívül egyedi színek is bekeverhetők nálunk. Ha saját szakembereinket bízzák meg a feladattal, akkor pedig elvégezzük a falak bemérését is, mely során kiderül, milyen állapotban van maga a fal, szükséges-e valamilyen korábbi réteget leszedni vagy kiigazítani egy-egy hibát. Amint ez megvan, már készíthetjük is az árajánlatot, és arról

mindenkit biztosíthatok, hogy mivel mi a legtöbb termékünk esetében közvetlenül a gyártóval állunk kapcsolatban kizárólagos hazai partnerként, nincs annyira megkötve a kezünk, sokkal inkább személyre szabott ajánlatokat tudunk tenni.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább