Elkezdte a bérletek értékesítését a következő szezonra a DAC

SZERZŐ: DAC 1904, NYITÓKÉP: SZABÓ PÉTER PÁL

Június 13-tól elkezdte a 2022/2023-as futballidényre szóló bérletek árusítását a DAC 1904 futballklub. A szezonbérlet feljogosítja annak tulajdonosát a MOL Arénában megrendezendő összes bajnoki- és Slovnaft Cup-meccsen, valamint a barátságos mérkőzéseken való részvételre, garantálja az Európa Konferencia Liga találkozóira szóló belépők elővásárlási jogát, valamint további kedvezményeket és előnyöket garantál a bérlettulajdonosok számára.

Mi a DAC-nál valljuk, hogy a csapat és a szurkolótábor kölcsönösen kiegészíti egymást, együtt alkotja a közösségünk magját. Országosan, sőt határokon túl is ismert, hogy a DAC-ot épp a szurkolótábora, a legerősebb támasza emeli a magasba. Ők azok az idősek és fiatalok, férfiak és nők, akik vállalják, hogy minden körülmények között kitartanak, és buzdítják a játékosokat. Az ő hűségük klubunk számára érték, ezt a hűséget pedig a DAC a bérletvásárlással járó előnyökkel is igyekszik meghálálni.

A DAC első körben az elmúlt szezonban is bérlettel rendelkező szurkolói számára kezdi meg a bérletek megújítását, 2022. június 13-ától, az új vásárlók pedig június-25-től szerezhetik be a 2022/2023-as szezonra szóló bérleteket.

Az új bérlet megvásárlása során a szurkoló magának választhatja ki a helyét a MOL Aréna még üres ülőhelyei közül, a tavalyi bérlet meghosszabbítása esetén pedig a bérlethosszabbítók a már jól megszokott helyükről élvezhetik a mérkőzéseket, de akár új helyet is választhatnak maguknak a lelátón. A tavalyi szezonban elfoglalt ülőhelyet június 24-ig tudja fenntartani a klub.

Foto: dac1904.sk

A bérletvásárlás nemcsak a mérkőzésekre szóló belépést könnyíti meg, hanem számos további előnnyel is jár.

A bérletét kiváltó DAC-szurkolók számára automatikusan és díjmentesen meghosszabbodik a DAC-klubkártya élettartama. A bérleten a Cashless-kártya egyenleget is feltüntetjük. A bérletesek elővásárlási jogot kapnak a DAC store akciós termékeire, és a korábbi 5 százalék helyett már 10 százalékos kedvezmény jár minden más, az üzletben vagy e-shopon keresztül megvásárolt termékre. A DAC partnereinél ezen felül egyéni kedvezmények várnak arra, aki bérletet vált a következő szezonra.

A klub bérletes szurkolói részt vehetnek a számukra meghirdetett értékes nyereményjátékokban és további, csak nekik szóló rendezvényekre is számíthatnak. Személyesen is találkozhatnak a játékosokkal, és jelen lehetnek különböző klubrendezvényeken. Az előnyök sorát bővíti, hogy a bérleteseknek nem kell külön regisztrálniuk a rizikósnak nyilvánított mérkőzésekre sem.

A teljesáru bérletek díjai idén sem emelkedtek. Az árusításuk 2022. július 10-ig tart a MOL Aréna jegypénztáraiban, a DAC store-ban vagy online.

A DAC Szurkolói Klubjába történő regisztráció felgyorsítja a bérletvásárlás menetét, a regisztrációt követően pedig a bérletes szurkoló bekerül egy nyereményjátékba, melynek során a klub a következő díjakat sorsolja ki: a 2022. június 26-ig új bérletet váltók, ill. a régi bérletüket meghosszabbítók körében 150 eurót, majd a július 3-ig kiváltók között 100 eurót, a július 10-ig vásárlók között pedig 50 eurót. A szerencsés nyertesnek a klub a bérletén lévő Cashless-egyenlegét feltölti a nyeremény összegével.

Link: www.dac1904.sk/berlet

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább