A SzerdaHelyzet nyilatkozik a DAC–Cliftonville (2:1) Európa Konferencia Liga-mérkőzésről

POÓR TIBOR: Egy személyes és teljesen az érzéseimen alapuló gondolat – eltekintve attól, hogy a második félidő sem volt tökéletes, valahogy így képzelem el a meccseink hangulatát, ez már olyan szerdahelyies volt, tehát irány Guľa mester, bolondítsd meg a nézőket és egyben a játékosokat is, és adjon neked a Jóisten kellő erősítéseket.
Első félidő. A kezdeti elán, amit a közeppályán láttunk, húsz perc után alábbhagyott, Veselovský és Káčer is eltűntek, és gyenge volt a közzéppályánk. Viszont egy szemfüles gólt szereztünk, amit már szokásosan majdhogynem kiradírozott a védelem. Davis és a két középhátvéd, valamint az utolsó két meccs statisztikája a gól pillanatában ez volt – az ellenfeleink négy kapura lövése, négy gól, és gyakorlatilag mi hoztuk össze mind a négyet. Ezzel már jó lenne valamit csinálni. Az első félidőben nekem nem nagyon tetszett a harciasság hiánya néhány játékosnál. A kabinban gondolom egy kis feltüzelés volt, nyomtunk, de hiányzik az ötlet a támadás legfontosabb, finális fázisában. Persze, az ellenfél… A szigeteken én még bunkóbb játékvezetőt várok, a visszavágó szerintem fájni fog. Gyengébb csapat a Cliftonville, de idegenben szerintem a védelmünk teljesítménye lesz a mérvadó, és az, hogy a közzéppálya cserben hagyja-e a védelmünket vagy sem. Nem az ellenfél ereje, hanem a körülmények, amelyek Észak-Írországban várnak minket, mindenkinek nagy kihívás lesz. Nemcsak kemény brit focit várok, de sajnos unfair játékot is a hazaiaktól és a játékvezetőktől. Még sportszerűtlenebbet,mint a mai bíró volt, aki szemrebbenés nélkül hagyta, hogy a vendégek tini kapusa hülyét csináljon belőle, és szétdarabolja az időhúzással a meccset. Hajrá, DAC, a Klikkout stábja szerdán felszáll a repülőre, és biztos vagyok abban, hogy továbbjutással érkezünk haza. Előtte meg persze, holnap SzerdaHelyzetet forgatunk Szigivel.
U.I. A közönségnek külön dicséret jár!

SZIGETI ATTILA: A mérkőzés előtti bemelegítés mindent elárult számomra az ellenfelünkről, és megnyugodtam, hogy ezt a mai meccset simán behúzzuk. A forgatókönyv úgy is kezdődött, hiszen az ellenfél technikai és taktikai tudása nagyon is alacsony. Aztán Szántó Regő gyönyörű vezető gólja után rúgtunk magunknak is egyet, és kezdhettük elölről. Itt jegyezném meg, a védelmünk kvalitása hagy némi kívánnivalót maga után. Viszont egy alkotó csapatnak mindig nehezebb a dolga a futballt megölő csapattal szemben. Ma ez az északír csapat mindent megtett, hogy megölje. Érdekes módon a játékvezető pedig asszisztált hozzá. Csapatunk akarata számomra kevés, még akkor is, ha egy hét múlva szintén győzelmet várok.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább