A kevesebb néha több, avagy hogyan spóroljunk az egyre növekvő árak mellett

Olyan időket élünk, amikor kénytelenek vagyunk egyre inkább odafigyelni arra, mire és mennyit költünk. Az élet az év eleje óta hónapról napra drágább, egyre többeknek üres a pénztárcája hó végére. Amiért tavaly még csak 100 eurót fizettünk, az idén már 113 euróba kerül. S ki tudja, mit hoz még az év másik fele. Túl sok jóval nem biztatnak a szakértők.

A soha nem látott méretű drágulás miatt vannak, akik már megtakarításaikat kezdték el felélni, vagy kölcsönökbe verik magukat. Ez pedig a lehető legrosszabb módszer a túlélésre, inkább a pokolba, jobban mondva az eladósodásba vezető út.

Okosabban tesszük, ha megtanulunk takarékoskodni. Ideje, hogy ránézzünk családi költségvetésünkre, és a kiadás-bevétel mérleget megpróbáljuk összhangba hozni.

Pravda napilap praktikus tanácsokkal szolgál arra vonatkozóan, hogyan lehet megfogni a pénzt az élet négy olyan területén, amire a legtöbbet költjük havonta. Lássuk, hogy spórolhatunk az energián, a közlekedésen, az élelmiszeren és a személyes pénzügyeinkben.

A teljes cikk elolvasható a Dunaszerdahelyi.sk-n.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább