MissQ Hónap Nője: Egy kis csallóközi lila varázslat

Hónap Nője: Horváth Dóra
Lakhely: Kisudvarnok
Tanulmányok: Üzleti menedzsment, pozsonyi Közgazdasági Egyetem
A cikk megjelent a Klikk Out 2022/júniusi számában.

Pipacs, mák, napraforgó… és a megunhatatlan szépségű, illatú, színű, romantikus levendula. Júliusi számunk forgatása Csallóközkürtre csalogatott bennünket, a Lovender virágoskertbe, melyről a Varga házaspár gondoskodik. Kedves fogadtatás, a kert bejáratánál a „lovender” betűit csilingeltette meg a szél. Választásunk mindenképp egy kívül-belül bájos teremtésre kellett hogy essen, akinek személyisége eggyé válik a levendulakert varázsával.

Szerző: Kurucz Klaudia
Fotók: Dobai Bálint

Nagyon elterjedt téma ez, nemcsak a mi köreinkben, hanem világszerte használják a levendulakerteket családi fotók, állatos és különböző romantikus ihletésű fotók megvalósításához.

Ám a Lovender egy kicsit különbözik a többi kerttől. A levendula nemcsak dísznövény, de gyógyító, alvást segítő hatású, emellett fűszernövény is.

Készletükben megtalálhatóak saját készítésű szörpök, limonádék, szappan, olaj, frissítő víz, és szárított levendulából készült ajándéktárgyak is.

Ismerjétek meg júliusi hölgyeményünket:


Neve olvasóink számára ismert lehet, hiszen a tavalyi szezonban is már segédkezett a rovatunk háttérmunkálataiban: a júliusi Hónap Nője nem más, mint a kisudvarnoki Horváth Dóra (24), aki utolsó éves a pozsonyi Közgazdasági Egyetem üzleti menedzsment szakán.

Tanulmányai mellett marketinggel foglalkozik, konkrétabban a közösségi média egyes platformjainak menedzselésével – Social Bunch néven.

Nagyon sokoldalú lány, hiszen emellett érdekli őt a jóga is, amellyel már három éve foglalkozik komolyabb szinten, és az egyetem elvégzése után saját vállalkozásként jógát oktatna, ehhez még hátravan egy tanfolyam elvégzése.

A forgatás során stábunkhoz csatlakozott pár méhecske, akik jelenléte nagyobb kihívássá tette a fotózást, mint azt gondoltuk.

 

Csodahely a Csallóköz szívében, ahol mindent eláraszt a jellegzetes levendula illat. Reméljük, olvasóink is kedvet kapnak, hogy kipróbálják otthoni használatra is ezt a sokrétű növényt.

Köszönjük a ruhákat a dunaszerdahelyi MissQ ruhaüzletének. Kövessetek minket a közösségi médiában, ahol hamarosan többet is megmutatunk a júliusi számunkról.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább