Ismered a sztorit, amikor mindenki beleszeretett Erős Rebekába Dunatőkésen? (Videó) | Klikk Out Szépe

Van róla egy felvételünk, mutatjuk, hogyan történt, egyet fogsz érteni. Bő egy héttel ezelőtt választottuk meg a Klikk Out Szépét a Midsummer Party előszavaként a dunatőkési Milia Event & Wine Resort-ban. A hölgyek közül Erős Rebeka volt a legerősebb mind kisugárzásban, mind megjelenésben a kifutón, az elmúlt két év szépségeinek produkcióját pedig most egy hangulatvideón nézhetjük vissza. A videó alatt megtalálható, hogy a győztesek és a résztvevők milyen felajánlásokban részesültek.

Iratkozz fel a Klikkout Youtube-csatornájára!
Fotók:  Vajon ki lett az idei Klikk Out Szépe?
Videó/vágás: Gerő Zoltán
Grafika: Gocoň László

1. Erős Rebeka

Balatonfüredi hétvége 2 fő részére (Exit Travel), 50 € értékű utalvány a MissQ-tól, 100 € értékű utalvány a VinoBro-tól.

2. Katona Chiara

Mobiltelefon az Andrea Shoptól, 30 € értékű utalvány a MissQ-tól, 70 € értékű utalvány a VinoBro-tól, ajándékcsomag Váradi Mónikától.

3. Csiba Rebeka

A dunaszerdahelyi Mercedes autószalontól egy elektromos autó egy hétvégére. 20 € értékű utalvány a MissQ-tól, 50 € értékű utalvány a VinoBro-tól, ajándékcsomag Váradi Mónikától.

Miss Szimpátia: 

Katona Chiara

Utalvány a Luxury Brown stúdiótól.

Ajándékok mindenkinek: fotózás, fotókönyv és 4 belépő a Cinemaxba a Klikk Out-tól, 2 belépő a dunaszerdahelyi Thermalparkba.

A rendezvény partnerei: VinoBro, Pálma virágház, MissQ, Milia Event & Wine Resort, Mercedes Benz DS, Luxury Brown, Klikk Out, Inportante, Exit Travel, Artica Décor, Andrea SHop, TN Persona.

Korábban: Klikkout Midsummer Party 2019 (videó)

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább