Vajon ki lett az idei Klikk Out Szépe? (FOTÓKKAL)

Múlt pénteken a Klikk Out Midsummer Party előtt tartottuk meg a Klikk Out Szépe választást a dunatőkési MILIA Event & Wine Resort-ban, melyre az elmúlt két évben a járványhelyzettel összefüggő szigorítások miatt nem kerülhetett sor – vagy legalábbis azon a színvonalon, és olyan fokú szabadságot élvezve, mint már idén. Idén viszont azok közül a lányok közül válogattunk az elmúlt két évből (2020-2021), akik még nem szerepeltek ezen a megmérettetésen. Összesen tizenketten vállalták a szereplést és a versenyen való részvételt.

A Klikk Out Szépe zsűrijét öten alkották, köztük Kurucz Klaudiával, lapunk Hónap Nője rovatának szerkesztőjével, az egykori Felvidék Szépével, a lányok felkészítőjével, továbbá Lipcsey Mária, a WLF Fashion Show szervezője, Varga Lívia közkedvelt sminkmester, végül, de nem utolsósorban Klempa Szilárd, a rendezvény helyszínéül szolgáló MILIA Event & Wine Resort tulajdonosa, és a Klikk Out lapigazgatója, Gocoň Péter.

A lányok között végül a zsűri döntése alapján a következő sorrend alakult ki:

1. Erős Rebeka

2. Katona Chiara

3. Csiba Rebeka


A verseny napjáig Facebook-oldalunkon zajlott egy online szavazás is a Miss Szimpátia elnevezésű közönségdíjért, amely során a legtöbb like-ot nem más kapta, mint:

Katona Chiara

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább