Ismerjük meg egymást

PR-cikk

Szelle Erika (született Tárczy) mérnöknő július 5-én hivatalosan bejelentette, hogy független polgármesterjelöltként indul Dunaszerdahelyen az őszi helyhatósági választásokon.

A PR-cikk megjelent a Klikkout 2022/augusztusi számában. 

Röviden ismertette szakmai életrajzát; több mint 25 éve építészmérnökként tevékenykedik, és statikusmérnök férjével karöltve a dunaszerdahelyi székhelyű Konstat tervezőiroda tulajdonosai.

A tervezőmérnöki pályafutása mellett közel tíz évig a dunaszerdahelyi városi önkormányzatban dolgozott. Két polgármester irányítása alatt is betöltötte az építészeti főosztály vezetőjének pozícióját. Jelenleg Somorja város külső szaktanácsadójaként is tevékenykedik.

Az évek alatt szakmai szempontból megismerte a települések hivatali adminisztrációját. Számos közterület és oktatási intézmény felújításán vett részt. Betekintést nyert a hivatali munkafolyamatokba, megismerte az önkormányzati protokollokat és a vele járó buktatókat.

Munkájában aktív és szociálisan érzékeny személynek vallja magát. Magánéletével kapcsolatban elárulta, hogy férjével három lánygyermek boldog szülei. Mindegyik gyermeke külön generációt képvisel, akiket nem egymás után, hanem szakaszosan nevelt. Pontosan ezért nyitott a fiatalabb generáció észrevételeire, szívesen dolgozik velük együtt, és szavaz nekik bizalmat.

A gyermekvállalások után mindig sikerült visszakerülnie a szakmai kerékvágásba. Nem félt újrakezdeni, ezért is döntött úgy, hogy megméretteti magát az október 29-én esedékes helyhatósági választásokon.

Célja, hogy újra egy stabil, összetartó közösséget hozzon létre, ahol a városvezetés együttműködik a lakossággal. Fontosnak tartja a város kulturális és turisztikai szempontból való fellendítését, a helyi vállalkozók felkarolását. Támogatja a sportolási lehetőségek kibővítését, és kiemelkedő helyet foglal el számára a környezetvédelem.

Irányelve, hogy a városvezetésben olyan fiatal és középkorú szakemberekre is szükség van, akik tehetségükre és profizmusukra támaszkodva új impulzusokkal gazdagítanák a város életét.

Részletes választási programjuk megtalálható a most startoló online felületeken.

A tájékoztató végén Szelle Erika független polgármesterjelölt felsorolta azon jelölteket, akik az októberi helyhatósági választások során a csapatát fogják alkotni, s akikkel a következő négy évben szeretné a várost irányítani. Nem zárta ki annak lehetőségét, hogy további független, vagy akár párt alapon induló képviselőjelölttel is kibővíti a már meglévő listát.

 

Független képviselőjelöltek:


Czére Gábor, Dudás Ábel, Földes Henrietta, Izsmán Tomáš, Jarábik Imre, Kohút István, Molnár Anita, Nagy Richárd, Penczinger Csaba, Pongrácz Olivér, Rigó Andrea, Sárosfai Ádám, Túry Nikola.

A hivatalos tájékoztató után a jelöltek egy délutáni családi rendezvényre hívták az érdeklődőket, melyre a kórház mögötti teniszpályán került sor. Gazdag gyerekprogramokkal, arcfestéssel és ugrálóvárral, valamit ingyenes frissítővel várták az eseményre kilátogatókat. A hangulatot a Hero 90′, valamint DJ Easyrider72 biztosította.

Facebook: ingszelleerika
Instagram: ing.szelle_erika
Web: szelleerika.sk

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább