MissQ Hónap Nője: Barbi, a lovak szelídítője

Ha egy jó kis programra vágysz és új kihívásokra, akkor a Hónap Nője augusztusi száma biztosan kíváncsivá tesz majd. Egy sugárzóan kedves lány, vagány felszerelésben várt minket az otthonukban, a tallósi Big Family Ranchon: augusztusi számunk választottja nem más, mint Múcska Barbara. 

A cikk megjelent a Klikk Out 2022/augusztusi számában.
Szerző: Kurucz Klaudia
Fotók: Dobai Bálint

Számunkra nagyon rejtélyes volt már maga a felkészülés is, ezért előre egyeztettünk Barbival, hogy is járja ez egy családi farmon. Az odavezető úton aranyos kis kecskék mekegtek és „tessékeltek” be minket a kapuig. Barbi csillogó csizmaszárán csak úgy fénylett a nap, egy öv és egy kalap tették tökéletessé a díszes hacukát.

Honap Nője,Mucska Barbara,Lovak

Ezután az istállóban folytattuk a forgatást, ahol állatok hada üdvözölt minket: köztük jó pár ló, egy kutyus, aki az egész stábot szórakoztatta, mert mindenhova velünk tartott, végül egy pici őzike szempár bújt ki az árnyékból. Mesehely…! Barbi felnyergelte a lovat, és szó szerint erdőn-mezőn vágtatott vele. Nem mindennapi élmény, megnyugtat, kikapcsol, csak oda figyelsz.

Most pedig Barbi, kérlek mesélj magadról a Klikk Out olvasóinak. Mikor kezdted a lovaglást? 

Köszönöm a stáb tagjainak a felkérést. ☺️ Múcska Barbarának hívnak, 19 éves vagyok és Tallósról származom. Ötéves korom óta lovagolok. Mikor a bátyám saját lovat kapott, első látásra beleszerettem.

 Honap Nője,Mucska Barbara,Lovak

Mi volt az oka, vagy fő motivációd, hogy az időd legtöbb részét ezzel töltsd?

Nem is biztos, hogy motivációnak nevezném, hanem inkább kapocsnak ezt az időtöltést. A lovak összehoznak bennünket, és sok időt töltünk így együtt a családdal, hiszen mindannyiunk számára fontos a lovaglás. 

A lovam sosem hagy cserben, olyan, mint egy barát, és meg is hálálja, mert érzi, hogy gondoskodom róla.

Hogy veszed ki a részed a családi vállalkozásból?

Besegítek mindenben, amiben csak tudok, mivel számomra ez nem teher, sokkal inkább öröm. A forgatás előtt pár nappal lett vége éppen a nálunk zajló lovastábornak is, ahol azért volt mit csinálni, de ha szívvel csinálod, repül az idő. Azt csinálhatom, amit szeretek, ez benne a legjobb.

Honap Nője,Mucska Barbara,Lovak

 Mindennapjaidat a farmon töltöd vagy jut időd másra is mellette?

Nemrég érettségiztem, ezért eddig csak a szabadidőmben tudtam a lovakkal foglalkozni, nyáron vagy pedig hétvégenként.

Mivel vége az iskolának, ezért már kijelenthetem, hogy ez lett a fő foglalkozásom. 

Ez egy családi ranch, ahol megoldjuk, ha valakinek szüksége van szabadidőre, így jut időm mellette más elfoglaltságra is.

 Köszönjük Barbinak, hogy elfogadta a felkérésünket, és megmutatta nekünk ezt a csodahelyet. Élmény volt számunkra is, hiszen két főszereplőnk is volt: Barbi és Django, avagy hivatalosan Rooster Little Peppy.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább