Varázslatos világ a tapétáké, hadd legyünk benne az idegenvezetője!

PR-cikk

A PR-cikk megjelent a Klikk Out 2022/09. számában.

A tapéta. Sok-sok otthon, üzleti és szolgáltatóhelyiség, vendéglátóhely vagy egyéb beltér egyik legalapvetőbb dizájneleme, egyfajta sorvezető a küllemhez, ízléshez, ami összekapcsolja, egyszersmind kiemeli az enteriőr többi részletét. A tapéta, amiről a környéken a legtöbbeknek reményeink szerint a dunaszerdahelyi Artica Décor szaküzlet jut eszébe. Ezért mindig hálásak leszünk, és minden egyes alkalommal, amikor hozzánk fordul, megdolgozunk azért, hogy ez továbbra is így maradjon. Most pedig hadd merüljünk bele kicsit részletesebben ebbe a struktúrákban, színekben és mintákban gazdag világba, különösen azért, mivel épp bővül a kínálatunk. Túry Nikola üzletvezető válaszolt a kérdéseinkre.

Hogyan jellemezné az Artica Décor és a tapéták viszonyát?

Azt hiszem, ez már egyfajta szülő-gyerek viszony, hiszen a kezdetektől velünk vannak, minden téren ismerjük őket, és a világ legtermészetesebb dolga, hogy foglalkozunk velük, igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni belőlük.

Tapétáink mindig is a legmagasabb minőséget képviselték, mi pedig mindig azok közvetlen gyártóival álltunk kapcsolatban. Ez azért számít, mivel így kimaradnak a köztes kereskedők árrései, és sokkal kedvezőbb ajánlatokat tudunk tenni a legszínvonalasabb termékek esetén is.

Tapéta,Artica Décor,Inportante

Nevesíthetünk néhány gyártót, amely termékei megtalálhatók az Artica Décor kínálatában?

Hogyne. A három, amit mindenekelőtt megemlítenék, a belga Grandeco, a holland BN Walls és a francia Ugépa. Ezenkívül persze a tapétákról elsősorban az olasz gyártók juthatnak eszünkbe, és megtalálhatók a kínálatunkban többek között a Trussardi, a Lamborghini, a Zambaiti Parati, a Sirpi, a Murella és a Portofino termékei is. Aki megérinti őket, annak elsőre az jut majd eszébe, hogy igen, ez olasz gyártmány. A közelmúltban kerültek kínálatunkba a belga Khroma, a holland Eijffinger, a német Marburg és a francia Elitis gyártók tapétái is, melyeket leginkább dizájnerek, építészek keresnek, és a minőség, amit képviselnek, magukért beszél.

Az említett márkák közül többel már dolgoztunk korábban is, a kapcsolatunk viszont most vált szorosabbá a kapcsolatunk, vagy épp most frissítettük a katalógusaikat. Azt lehet mondani, hogy a raktárkészletünk hatalmas, hiszen mintegy 8 ezer tekerccsel rendelkezünk, tehát aki sürgősen tapétázni szeretne, azonnal megvásárolhatja a hozzá szükséges mennyiséget. Nagyobb projektek esetén pedig a legkelendőbb tapétákból 2-3, a többiből 4 hét a rendelési idő.

Dolgozunk vinil és ún. vlies, azaz gyapjúrostos, valamint textiltapétákkal, amit viszont nem találnak meg nálunk, azok a papír alapúak. Vannak tűzálló és hamarosan lesznek magas szinten vízálló tapétáink is, amelyek pl. zuhanyzófülkékbe is alkalmasak. Ezek mind strapabíróak és nem kell tartani attól, hogy hamar tönkremennek, hosszú távra tervezhet velük a vásárló.

Mit kell tudni az egyes típusok, például a vinil és a vlies közti különbségekről?

A vinil tapéták mesterséges PVC-ből készülnek, és legfőbb előnyük a nedvességgel szembeni ellenállás, éppen ezért például a konyhába vagy a fürdőszobába is alkalmasak. A vlies tapéta préselt cellulózból és szabálytalanul elrendezett szintetikus rostokból áll, ennek köszönhetően őrzi meg tartósan is a formáját, ellenállva a mechanikus behatásoknak, a szennyeződés könnyen letörölhető róla, emellett légáteresztő és nem gyúlékony – egyszerű ragasztani és eltávolítani is, amikor cserélni kell. Igény szerint vállalni tudjuk a tapéták felhelyezését is, biztosíthatok mindenkit, hogy a környék legjobb szakembereivel dolgozunk együtt.

Tapéta,Artica Décor,Inportante

Amikor a tapétázásra elszánt vásárló betér az üzletbe, fennáll a veszélye, hogy semmilyen fogalma, sem elképzelése nincs róluk. Az Artica Décor kínálata rendkívül széles, az avatatlan szemek tulajdonképpen el is veszhetnek benne. Mi a teendő ilyenkor?

Nem kell megijedni, mivel azért vagyok itt, hogy segítsek eligazodni. Elsőre mindig az egyszínűeket mutatom meg, néhányat, hogy el tudjunk indulni valamilyen irányba. Vannak olyan katalógusaink, amelyek ilyen, letisztult tapétákat tartalmaznak. Ha kiválasztottuk vagy legalább megközelítettük a kívánt színt, akkor jöhetnek a minták, és így tovább. Mifelénk a legtöbben a letisztult színeket szeretik, különösebben extravagáns megjelenés nélkül, de akadnak, akik konkrét, pl. leveles motívumokat keresnek.

Aki betér hozzánk, biztos lehet benne, hogy megtalálja a hozzá, illetve a megálmodott enteriőrhöz illőt. Varázslatos világ a tapétáké, és örülnék, ha én lehetnék benne az idegenvezetőjük! Keressenek bátran!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább