Amit eltervez, azt meg is valósítja

PR-cikk: Gondolatok a „Hangok és ízek fesztiválja” eseményről képes beszámolóval

Szelle Erika független dunaszerdahelyi polgármesterjelölt új helyszínen, modern felfogással létrehozott egy kétnapos belvárosi rendezvényt, amely a „Hangok és ízek fesztiválja” megnevezés alatt jutott el az érdeklődőkhöz.

A gyermekeké volt a tér a délutáni órákban arcfestés, hajfonás és az elmaradhatatlan Minyonok szereplésével. Az anyukákat profi Mary Kay sminkmesterek kényeztették.

 

Augusztus utolsó napján két fantasztikus együttes zenélt, a Shadows CLUB DS és a NoWember. DJ Easyrider 72 tartotta a frontot késő éjjelig.


KAPCSOLÓDÓ:
Ismerjük meg egymást

Szeptember első napján már mindenki várta a fiatal tehetségkutatón berobbant énekesnőt, Tóth Andit, akiben nem csalódtak a nézők. A különleges AK26 nevű rapformáció pedig igazi csemege volt a kilátogatók számára. DJ Kopi éjfélig pulzálta a közönséget.

Mindkét napon a polgármesterjelölt személyesen mutatkozott be és szólította meg a jelenlévőket.

Főbb céljai között említette a városközpont újraélesztését, miszerint:

„Szeretném, ha a belváros élettel teli nyüzsgő lenne, hiszen alapból ez az értelme és lényege. Legyen vonzó a turisták számára és gyümölcsöző a helyi vállalkozóknak. Ezt fogom megvalósítani, mert a szerdahelyi lakosok jövője a szívügyem.”

Minden erejével a fiatalokat támogatja az ifjúsági és a tömegsport, a kulturális és a fesztiváljellegű rendezvények terén. „Az egészséges és kritikusan gondolkodó fiatalok a mi nyugodt idős éveink biztosítéka. Be kell csatolni a város gazdasági lüktetésébe a fiatal vállalkozókat is.”

Végezetül felhívta a figyelmet a fiatal választók fontosságára, hisz a következő négy év róluk is fog szólni. Kell, hogy hallassák hangjukat!

„A város szociális, sportélete, kulturális és oktatásügye a mai kor kihívásainak megfelelően kell hogy működjön. Öntudatos, okos és rugalmas városvezetéssel ezt el lehet érni. Ehhez van szükség nyitott párbeszédre a polgárok felé. Több személyes kapcsolattal és több helyszíni jelenléttel, ami nemcsak a kampány időszakára szól, ahogy azt a dunaszerdahelyiek eddig tapasztalták.”

Szelle Erika új energia, fiatalos lendület

Még több fotó Horváth Norberttől a Hangok és ízek fesztiváljáról: 
Facebook: ingszelleerika
Instagram: ing.szelle_erika
Web: szelleerika.sk

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább