Különleges Storyum nagykoncert Dunaszerdahelyen

A cikk egy részletét a Dunaszerdahelyi.sk-val folytatott együttműködésünk révén közöljük.

Fotó: Rózsár Vince / Dunaszerdahelyi.sk

A november 19-ére tervezett nagyszabású koncertje előtt Dunaszerdahelyen, az NFG klubban tartotta sajtótájékoztatóját a Storyum zenekar.

A zenekart Janik Zsolt alapította 2011-ben. Még abban az évben kiadták első lemezüket, melyet 2018-ban követett a második, majd az idén készült el a zenekar harmadik, Freedom című nagylemeze – tudtuk meg a sajtóanyagból. Továbbá azt is, hogy az idei év következő „nagy dobása”: különleges estére várja a zenekar a közönséget november 19-én este a dunaszerdahelyi Csaplár Benedek Városi Művelődési Központba.

A beszélgetés során ugyanis az is kiderült, a közelgő koncert nemcsak zenei élménnyel várja a közönséget: a zene mellett különleges művészeti csemegét szolgáltat a Storyum az érdeklődőknek.

A koncertről a legfontosabb tudnivalókat Kiss Matyi mondta el: a 18.30-as kapunyitás után, 18.50-től az Entrópia játszik előzenekarként, majd egy rövid átállást követően 20.15-től kezdődik a Storyum mintegy másfél órás produkciója.

Érdekesnek, hangzatosnak, látványosnak ígérkezik a Csaplár Benedek VMK színpadán november 19-én tervezett előadás, melyre nagy szeretettel várják a közönséget a Storyum tagjai: Csáno Norbert – dobok, Flaškár Veronika – ének, Malík Tibor – basszusgitár, Janik Zsolt – gitár, Janik Zsigrai Klári – vokál, Kiss Mátyás – billentyűk, valamint a kórus, a táncosok és mindenki, aki közös munkával szeretné szebbé tenni a közönség szombat estéjét.

A teljes cikk elolvasható a Dunaszerdahelyi.sk-n.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább