MissQ Hónap Nője: Lotti, a karácsonyi fények csillaga

Elérkeztünk záróepizódunkhoz 2022-ben is. De hogy múlhat ilyen gyorsan az idő? Nemrégiben még az indítószámunkban lézerharcoztunk a stábbal (Peti, Bálint), ma pedig már a karácsonyi jókívánságokon töröm a fejem, és trendi vagy sem, de már szívesen dekorálnám a házat.

A cikk megjelent a Klikk Out 2022/decemberi számában.
Szerző: Kurucz Klaudia
Fotók: Dobai Bálint

Egy meghitt időszak ez mindenkinek, gyermekien előtörnek a régi élmények, akár a karácsonyi hal illatától is, vagy csak egy régi poéntól, amit minden évben ugyanezen a napon kell elsütni. A díszektől, a sütemény illatától, na meg a jó kis forralt bortól, amik a hideg utcákon meleget visznek didergő testünkbe. Nem menekülhetünk a karácsonyi csoda elől. Így volt ez, mikor stábunkkal egy karácsonyi sztorin agyaltunk, sietős volt picit, de ugye decemberben ki ér már rá bármire is, most komolyan?! 🙂 És ilyenkor jönnek a legeredetibb ötletek.

Bobkovič Dorka Lotti (17) a kiválasztott lány, aki decemberben képviseli rovatunkat, és annyira illett a környezetbe, hogy ha visszagondolok a forgatásunkra, hibátlan volt minden tekintetben. Íme:

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy nagymegyeri lány, aki állatorvosnak tanul. De hogy „fussa a számlákra”, egy műszakban pincérkedik a sétálóutcában nemrég nyílt MonRaw bistro és bar-ban. Felkerült a kötény, majd Mária elmaradhatatlan slágere is felcsendült (Mariah Carey), akinek selymes hangja adta meg az ünnepi hangulatot a söprögetéshez. A pincében porosodó girlandok és fények már alig várták a decembert, szólt a kis hang Lottiban – végre eljött a mi időnk! Aztán valami fura dolog történt… és a piros rúzzsal, na meg az ünnepi szatén cuccal megfűszerezve egy varázslatos izgalommal meghintett karácsonyi estén találtuk magunkat… persze ajándékokkal a fa alatt. Ha nem hiszitek, járjatok utána – nagy videónkban minden kérdésre, megkapjátok a választ! 🙂

Lotti, a főhősünk, aki állítólag szégyenlősebb a kelleténél, bár otthonosan mozgott a jelenetek forgatása során, és ugye mi illően el is láttuk feladatokkal, elárulta nekünk, hogy gyerekként egy színjátszócsoport tagja volt, zongorázik, extrém sportol és repül a bátyjával, aki pilóta.

Lotti, áruld el nekünk nálatok hogyan zajlanak az ünnepek?

Az advent, a karácsonyvárás minden évben mézeskalács-sütéssel és díszítéssel, valamint a ház dekorálásával kezdődik. Családunk karácsony előestéjén közösen díszíti fel a karácsonyfát.

A szentestét nagyszüleimmel töltjük, majd otthon a szűk családdal mákos gubát, lencselevest és lazacot eszünk, majd a szenteste az éjféli misével zárul. A karácsony az ajándékozás örömével nem ér véget, hiszen az ünnep többi napján találkozunk szüleim családjával, unokatestvéreimmel.

A családi köteléken kívül óriási támaszom a három legjobb barátnőm, akik támogatnak a jó és kevésbé jó döntéseimben. Az ünnep közeledtével bennem is, mint mindenkiben, megfogalmazódik a karácsonyi kívánság: a legfontosabb szeretteim boldogsága és egészsége, de persze tárgyi ajándék nélkül nem teljes a karácsony, ezért szüleimtől a szobám felújítását kértem.


Ezúton szeretném megköszönni minden szereplőnknek a bizalmat, és hogy lelkesen hozzájárultak januártól egészen decemberig rovatunk újszerűségéhez, színességéhez, hiszen nélkülük ez nem sikerült volna, és nem tartanánk ott, ahol most.
Köszönjük Viviennek, Zsókának, Anitának, Antoniának, Szendinek, Dórának, Barbinak, Giovinak, Zoénak, Esztinek és végül Lottinak, hogy a Hónap Nője 2022-es évadát kellő tisztelettel képviselték egész évben.

Ezúton kívánok stábunk nevében meghitt karácsonyi ünnepeket és boldog új évet, tartsatok velünk jövőre is!
Üdvözlettel,
Kurucz Klaudia, Szabó Péter Pál, Dobai Bálint

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább