Beton.Hofi – Megérkezett a rapműfaj aktuális legnagyobbjai közé | Hangfal

Fotó: miki357.com

„Hosszú távon olyannak kell lennem, amilyen vagyok” – mondta egy őszi interjúban, második mixtape-je megjelenését követően Beton.Hofi, a budapesti nyócker egyik aktuális vezérarca, Schwarz Ádám, és ezzel lényegében megfogalmazta azt a rapalapvetést, ami rásegít, hogy a második, értelemszerűen szerteágazó mixtape-jén sem lesz erőltetett.

Beton.Hofi,Playbánia,Új album,Zene,HangfalBETON.HOFI

Playmánia

♥♥♥♥


Jelen: Pop, Tiszalök, Pulled Pork, Guy Ritchie, Dohánybolt, Bagira.
Múlt: Offwhite, Hard Reset, Pesti Istenek, Balkaan Freestyle, Fruit Ninja, Ne hallgasd meg.

Egy évvel a kiváló comic sins után érkezett ősszel a második, koncepciót mellőzve szabadabb mozgást engedő mixtape, amiről azt nyilatkozta, hogy azért volt rá szükség, mert az első után felgyorsult vele az élet, és ha nem szellőzteti ki magából az újabb élményeket, akkor azokat már később nagyon nehéz lesz felidézni.

Rendkívül jó érzékkel nyúl a stílusok elképesztően széles skálájához, hiszen a Playbánián találhatunk jazzes hipohopot, drumandbass-t, de még deep house-t is. Úgy is mondhatnánk, lényegében bármilyen színű és struktúrájú textilt kap háttérnek, képes ráhímezni saját produktumát, a szövegeit. Nem állítható, hogy nincsenek üresjáratok az albumon, de egy-egy után mindig újra megköszörüli a torkát, hogy kétség sem férjen hozzá, megérkezett a rapműfaj aktuális legnagyobbjai közé Magyarországon.

HALLGASD MEG:


Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább