ANKÉT: Jöjjön a tavasz, vagy még ráér?

A télnek, a hidegnek lassacskán vége lesz. Ezúttal arról kérdeztük válaszadóinkat, hogy várják-e már a tavaszt, s hogy mit is szeretnek abban az évszakban.

SZLÁVIK ANGÉLA

Már nagyon várom a tavasz beköszöntét. Szeretem, ahogy elkezd éledezni a természet. Csodás látvány, ahogy minden kizöldül, szeretem figyelni, ahogy újra virágba borul minden. Szívesen teszek-veszek az udvaron, de télen erre nem sok esélyem van. Tavasszal viszont ismét ki tudok menni és elkezdhetem rendbe tenni az udvart, a kertet.

Alapvetően a téli hónapokat is kedvelem, de legfőképp akkor, amikor hó borítja a tájat. Emlékszem még azokra az időkre, amikor igazi telek voltak. Kiskoromban többször előfordult az is, hogy hószünetet hirdettek az iskolában. Mondanom sem kell, hogy azok voltak a kedvenc napjaim. ????

Mostanra már sajnos a tél nem igazi tél, de azért így is meg lehet találni a szépségét. Ettől függetlenül február környékén már azért vágyom a jobb időre, a tavaszra.


LAMOS CSABA

Két okból is várom már a tavaszt. Az egyik, mert jó látni az ébredező természetet, végre lehet nagyokat sétálni munka után a kutyával anélkül, hogy mindketten megfagynánk. ???? Lehet mászkálni csak úgy céltalanul az erdő alatt, és azt keresni, hogy hol, mi mozdul meg, vagy mi bújik ki az avarból – ez a legjobb lazítós program a világon.

A második ok pedig, hogy amikor kimegyek az udvarra, veszek egy nagy levegőt és megérzem, hogy itt a tavasz, és mostantól végre lesz kerti munka. Ilyenkor jövök rá, hogy megérte annyit pihenni télen.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább