Klikk Out Vikkendhouse: Ez az én zeneidőm

Magazinunk mixsorozata most a dunaszerdahelyi Győry Imola kedvenceivel folytatódik. A gondosan kiválogatott zenék, akárcsak egy jól összeállított étlap, ami kellemesen hat ezen a vasárnap délutánon. 

Fotók: Ugróczky István

Vikkendhouse,Győry Imola,Zene

Győry Imola vagyok, 20 éves, Dunaszerdahelyen élek a családommal. Tavaly érettségiztem a Vidékfejlesztési Szakközépiskolában, s az anyukámmal azt találtuk ki, hogy együtt beiratkozunk a komáromi Selye János Egyetem gazdasági szakára – távúton. Éppen túl vagyunk a féléves vizsgákon. Van egy barátom, akivel már évek óta együtt vagyunk. Jelenleg a családi vállalkozásunkban dolgozom, szeretném megtanulni gyakorlatban is a cégvezetést és a marketinget. Szüleim segítenek, tanítanak ebben.

Milyen a kapcsolatod a zenével?

Amióta csak az eszemet tudom, mindenféle zenét hallgatok. Hallgatom az apám zenéjét, anyukám zenéjét, a nővérem és a barátaim zenéjét. Punkot, rockot, bluest, countryt, popzenét, mindent.

Az én kedvenc zeném valahol középen van.

Mostanában imádom hallgatni a zenekarokat, akiket a mixbe válogattam, mert szórakoztatnak. Ha zenét hallgatok, azt főleg Spotify-ról teszem, de szívesen hallgatok YouTube-ot is.

Vikkendhouse,Győry Imola,Zene

A mixbe tíz kedvenced hoztad. Mi alapján válogattad a zenéket?

Úgy gondolok egy zeneidőre, mint egy finom több fogásos vacsorára. Először jönnek az előételek az aperitiffel, utána pedig a főfogások. Végül jön a desszert…

A MIX:

TRACKLSIT:


1. 4S Street – Mesélek a bornak
2. Johnny Cash – Ring of fire
3. Vance Joy – Riptide
4. Creedence Clearwater Revival – Have you ever seen the rain
5. Abba – Dancing Queen
6. Kovács Koppány – Táncolj a hóban
7. Rúzsa Magdi – Hazatalálsz
8. George Ezra – Green Green Grass
9. Miley Cyrus – Flower
10. Dua Lipa – Levitating

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább