MissQ Hónap Nője: Bartaloš Nikoletta bemutatja, hogyan érdemes lazítani 

A cikk megjelent a Klikk Out 2023/márciusi számában.

A megterhelő hétköznapok után az ember pihenésre és nyugalomra vágyik. Felmerül a kérdés, hogyan tudnánk kiszakadni a folyamatos körforgásból, megfeledkezni a külvilágról, kipihenni a mindennapok fáradalmait. A válaszra a Somorja szívében található Relax World relaxációs központban találtunk rá.

Szerző: Pónya Viktória
Fotók: Dobai Bálint

Modellünk ezúttal Bartaloš Nikoletta volt, aki a délutánt fitneszedzéssel kezdte, majd szaunával, testet és lelket megújító masszázzsal és fürdőzéssel folytatta. A kellemesen kimerítő edzés után infra- és finn szauna következett.

A központ különlegessége a hammam masszázs, amelyet Nikinek is volt lehetősége kipróbálni, mielőtt egy pohár pezsgővel elmerült a romantikus, gyertyafénnyel megvilágított jakuzziban.


VIDEÓ: 
Testet, lelket kényeztető élményekkel lepték meg Nikolettát | Hónap Nője

A napot egy capuccinóval és egy mennyei desszerttel, mégpedig gyümölcsös, tejszínhabos goffrival koronázta meg a Relax World kávézójában.

Természetesen stábunk végig jelen volt, Nikivel együtt bejártuk a központot, amit a nyugalom szentélyének is nevezhetnénk. A forgatáson a helyszín kellemes és barátságos légkört biztosított mindenki számára.

Niki (22) egy fiatal egyetemi hallgató a nagyszombati Szent Cyrill és Metód Egyetem marketing és kommunikáció szakán. A tanulás mellett az Amazon vállalatnál dolgozik, ahol a közeljövőben csoportvezetői funkcióra is pályázik.

A munka és az iskola mellett mire jut ideje egy nőnek? Modellünknél nincs hiány programokból és kalandból. A családi grillpartik, a hétvégi kiruccanások és kirándulások mellett időt szakít arra, hogy alakját a legjobb formában tartsa, így nagy örömmel jár el edzeni is.

Legjelentősebb hobbija a modellkedés, első fotózása 14 évesen volt, amikor is beleszeretett ebbe a szakmába. 18 évesen már egy budapesti modellügynökségnél dolgozott, ahol többször is kifutóra került Hajas László Show-jában a Várkert Bazárban. 

Niki különlegessége, hogy imádja a focit. Kevesen gondolnák róla, de hét évig aktívan űzte ezt a sportot, mégpedig a dunaszerdahelyi DAC lánycsapat tagjaként.

Rajongása a labdarúgás iránt máig nem múlt el, ha ideje engedi, édesapjával közösen látogatják a focimeccseket.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább