Toyota – Egy dolgot veszíthet: a kételyeit!

PR-cikk

Tudja, hol volt Toyota autószalon Dunaszerdahelyen, mielőtt megnyílt volna az egyházkarcsai ipari parkban? Na, ugye. Sehol.  Másfél éve viszont biztosak lehetünk abban, hogy ha már korábban beleszerettünk ebbe a sokoldalú japán márkába, akkor az autorizált márkaszervizbeli szolgáltásaikkal megkönnyítik az életünket. Ha pedig még nem szerettünk bele, akkor ez idő kérdése. Elég megállni náluk egy kávéra. Robert Salokyval, a Dunaszerdahely határában fekvő Toyota autószalon igazgatójával beszélgettünk.

AUTO-DS s.r.o.
Priemyselný park 489, 930 03 Kostoľné Kračany
Tel.: +421 31 3225 222
E-mail: predaj@autods.sk
Web: www.toyota-ds.sk

Toyota,Autoszalon,DunaszerdahelyTudatosítják már az emberek, hogy a világ egyik legnépszerűbb márkája karnyújtásnyira került mindenkihez Dunaszerdahelyen?

Úgy gondolom, már benne van a köztudatban, de még mindenképp szükség van egy kis időre, hogy teljesen kibontakozzon. Ugye sokan tudják, hogy a Toyota világelső az eladott autók terén, Szlovákiában pedig az idei első negyedévben a tavalyi harmadik helyezés után feljött a második helyre. Olyan autómárkáról van tehát szó, amit nagyon sokan kedvelnek és keresnek, Dunaszerdahelyen viszont a Toyota autók és a márka által kínált szolgáltatások azelőtt nem voltak elérhetők, legközelebb Pozsonyban vagy Komáromban.

Mi az, ami általában a Toyota mellett szól, kik választják ezt a márkát?

Tulajdonképpen nehéz volna egyetlen réteget kiemelni, mivel a Toyota mindenki számára a megbízhatóságot és a minőséget kínálja, az egyes típusok legújabb dizájnja pedig kimagasló, sokak figyelmét felkelti a legapróbb részletekig bezárólag.

A Toyota előkelő helyet foglal el a piacon úgy a városi kisautóival, mint az Aygo X, de a Yarisszal, a Corollával, ezek magasított, szélesített Cross verzióival, továbbá a terepjáróival (Hilux, Highlander, Land Cruiser) és a haszongépjárműveivel, mikrobuszaival is (Proace). Nagyon népszerűek és keresettek a Toyota legendás sportautói: a GR Supra, a GR86 és a GR Yaris. Kínálatunkban megtalálható a tisztán elektromos bZ4X, és árulunk már Lexust is.

Toyota,Autoszalon,Dunaszerdahely

A Toyota a hibrid technológia zászlóvivője, ezen a téren milyenek a lehetőségek itt, Dunaszerdahely határában?

A Toyota kimondottan erre a technológiára fókuszál és csaknem minden modellünk elérhető hibrid változatban. Átkerült a hangsúly erre, és több esetben már úgy beszélhetünk a modelljeinkről, mint amelyekből még létezik benzines változat, mint az Aygo X, a Yaris vagy a Yaris Cross, és így tovább. De például az új Corollák, a Corolla Cross és a C-HR már csak hibrid változatban elérhetőek. Ez egyre népszerűbb, és a Toyota ebben továbbra is szeretne élen járni.

A hibrid autók működése gazdaságos mind városi környezetben, mind hosszú távon, és ez a mai benzinárak mellett egyáltalán nem elhanyagolható részlet.

Milyenek a finanszírozási lehetőségek?

A Toyota pénzügyi szolgáltatásai keretén belül több lehetőség is adódik, személyre szabható, individuális program alakítható ki a fizetés terén. A vásárló a Toyota Financial Services által kínált lízing és hitel különböző formái közül választhat aszerint, hogy neki mi a legelőnyösebb.

Toyota,Autoszalon,Dunaszerdahely

Az egyik legnagyobb előnye a közeli szalonnak talán az, hogy karnyújtásnyira található a szerviz is. Mit kell tudni róla?

A legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, és a legjobb szakemberekkel dolgozunk mind a bádogosmunkák, mind a színezés vagy a javítás egyéb területein.

Azt hiszem, ez valóban sokakat érint, vagy inkább megérint, mivel egyébként a Toyoták egyik fő jellemzője, hogy hosszútávon is megbízhatóak és nem romlanak.

Az az érzésem, hogy ha ide kliensként térek be, nem engedik el a kezem, míg nem távozom…

Pontosan, szem előtt tartjuk, hogy az ügyfeleink egy percre sem érezzék, hogy a figyelmünket veszítették. Aki vásárlóként érkezik hozzánk, általában rendelkezik már valamilyen elképzeléssel arról, hogy mit szeretne, de persze ez nem feltétel. Munkatársaink ugyanis körbevezetik őket akkor is, ha csak annyit tudnak, hogy például egy kisautót szeretnének vagy tanácsra van szükségük, hogy melyik autó lenne a legmegfelelőbb számukra. A megbízhatóság az a tényező, amiben nem ismerünk pardont, és szeretnénk, ha a klienseink úgy tekintenének ránk, mint akikre támaszkodhatnak. Ha a szervizbe érkeznek, biztosítunk csereautót, vagy adott esetben visszautat a városba, ha pedig csak körülnéznének, higgyék el, hogy tőlünk úgy fognak távozni, hogy egy kicsit a Toyoták szakértőinek érzik majd magukat.

Olyan ismeretekkel látjuk el ügyfeleinket, hogy azok alapján magabiztos döntést tudjanak hozni. Várunk mindenkit, aki szeretné otthon érezni magát a világelsők között!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább