A Jurányi Ház színházat csinált a városból | Budapesti Szemle

Lassan az utolsó előadások is lezajlanak, az utolsó függönyök és legördülnek az évadban, a Jurányi Ház azonban egy olyan projektet alkotott, amiben bármikor színházban érezhetjünk magunkat. Másfél ezer forint fejében ugyanis a megjelölt budapesti helyszínekre ellátogatva élvezhetjük a művészetet. A kelléket a város adja, a művészek hangjait pedig a Jurányi Ház. Az összesen 18, körülbelül 15 perc körüli előadások Budapest különböző pontjain játszódnak. A közönség csak az a dolga, hogy ellátogasson ezekre a helyszínekre, és átélje, ahogyan színdarabként új életre kelnek az itt látható emberek, állatok, tárgyak és történések.

„Miután megérkeztél a helyszínre, foglald el a közönség helyét, tedd be a fülesedet, és indítsd el az okostelefonodon (amin mobilnetnek is lennie kell) annak a színdarabnak a hanganyagát, ami az adott helyszínen játszódik” – olvasható a színház weboldalán.

Az előadások szereplői az ott lévő élő és élettelen dolgok, akiknek és amiknek színészek kölcsönzik a hangjukat, megszólaltatva őket és/vagy a gondolataikat, és ezzel teljesen más megvilágításba helyezve őket. „A sikeres jegyvásárlás után küldünk neked egy visszaigazoló e-mailt. Ebben kattints a Belépés gombra, majd add meg a jegyeden lévő kódot, így érheted el az adott előadás hanganyagát. Csak akkor lépj be a jegykódoddal, ha már a helyszínen vagy, mert a színdarabok hanganyaga az első belépés után csak meghatározott ideig érhető el” – hangzik a használati utasítás.

Budapesti Szemle,Budapest,Jurányi SZínház,Színház

Az egyes előadások, szereplők és helyszínek leírásait ITT találhatjátok meg, ahol a jegyvásárlás ikonra kattintva teljes árú jegytípussal válthatod meg az 1 500 forint értékű belépőt, melynek fejében megkapod a helyszínhez tartozó hanganyagot. FIGYELEM: a jegyed kiválasztásakor 15 perc áll a rendelkezésedre ahhoz, hogy továbblépj a Kosárba, ott pedig 30 perc arra, hogy a vásárláshoz megadd az adataidat és kifizesd az összeget.

Ha egy könnyed pesti kiruccanásra vágysz, olvasd át még egyszer a cikkünket ITT arról, hogy juthatsz el legkönnyebben Budapestre, használd az útvonaltervező linkjét az egyes helyszínek kiválasztásánál és már készen is állsz, hogy egy rendhagyó színházélményben lehessen részed.

Jó szórakozást!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább