Ankét: Milyen terveid vannak a nyárra?

A nyár többnyire mindenkinek mozgalmas. Ilyenkor van időnk kirándulni, pihenni egy kicsit. Dósa Dianát és Szlávik Angélát a terveiről kérdeztük.

DÓSA DIANA

Az idei nyár nagyon mozgalmas lesz számomra. ???? Nagyrészt a munkahelyemen fogom tölteni, amit nagyon imádok, de azért, ahogy az időm engedi biztosan sokat fogunk strandolni, mert a kisfiam egy igazi vízicsibe.

A szabadság alatt viszont Siófokra ruccanunk le pár napra a családdal, mert nekünk a Balaton a Riviéra. Már alig várom. Persze a hétvégéken elmaradhatatlanok a kerti partyk, ahol grillezünk, jókat beszélgetünk, énekelgetünk…

És hát, ha ének, azért fellépésből sem lesz hiány az idei nyáron sem. Sok helyen találkozhatunk majd.


SZLÁVIK ANGÉLA

Szeretem a nyarat, mert olyankor sok időt lehet a szabadban tölteni. Szívesen teszek-veszek a kertben, gondozom a virágokat. Nyaranta sokat járunk Ipolynyékre, a boros pincénkhez. Mondanom sem kell, ott is mindig van mit csinálni.

Miután pedig elvégeztük a szükséges munkát, nagyokat sétálunk az erdőben. Van arra egy kilátó, amit szinte minden évben meglátogatunk. Csodálatos onnét a látvány, nem lehet megunni.

Kirándulni is készülünk. A kisebbik lányom imád pancsolni, így a tengerpartot vesszük célba. Azt még nem döntöttük el, hogy pontosan hová megyünk, de biztosan valami olyan helyet fogunk választani, ahol sok a csúszda, hogy a lányunk elégedett legyen. 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább