MissQ Hónap Nője: Gyümölcsöző biciklitúra Bogival

Egy napsütéses délutánt sportolással töltünk, és ez alól a júniusi Hónap Nője rovatunk főszereplője sem volt kivétel. Kedves, mosolygós lányt ismerhettünk meg Bogi személyében, akivel izgalmas délutánnak néztünk elébe.


Fotó: Mikle Bálint
Szerző: Katona Chiara

Hogy igazán élvezetes legyen, egy világoskék elektromos biciklire esett a választás a Kelly’s jóvoltából. A jó megjelenés pedig garantálva volt a MissQ üzletnek hála. A szebbnél szebb ruhák még jobban kihangsúlyozták Bogi sportos, de annál nőiesebb alakját.

A forgatásról nem hiányozhatott az evés sem. Annak érdekében, hogy tartsuk az egészséges vonalat, ha már sportolással töltjük a napot, megálltunk egy dinnyeárusnál és egy eperfarmon.

Itt nemcsak modellünk, de stábunk is jót lakmározott a friss gyümölcsökből. Végállomásunk a bősi vízerőmű volt, ahol ugyan szelesebb idő köszöntött minket, de így is megcsodáltuk a naplementét és a hullámzó Dunát.

 

Nézzük hát, ki bizonyult június legszebbjének!

Ürögi Boglárka vagyok, 18 éves. Dunaszerdahelyen nőttem fel, de már 2 éve Nyékvárkonyon lakom. A dunaszerdahelyi Magángimi tanulója vagyok, tanulmányaimat pedig Pozsonyban szeretném tovább folytatni.

Milyen terveid vannak az idei nyárra?

A nyár alapból a kedvenc évszakom, így nagy izgalommal várom milyen élményekkel gazdagodom ebben az évben. Terveim szerint sokat fogok dolgozni, kirándulni és bulizni. Szeretnék sok időt tölteni a barátommal és a családommal.

Ebben a hónapban rajtad kívül nagy szerepet kapott egy elektromos bicikli is. Mennyire volt testhezálló számodra ez a sportosabb téma, és mi volt a kedvenc pillanatod a forgatás során?

Őszintén szólva, szeretek mozogni, és a biciklizés az egyik kedvenc szabadidős tevékenységeim közé tartozik a jó idő eljövetelével.

Nagyon élvezhető és hozzám passzoló témának bizonyult. A kedvenc pillanatom pedig kétségkívül az eperszedés volt, mivel fiatalabb koromban anyukámmal rengeteget jártunk ide, ezáltal volt egy kis nosztalgikus hangulata is az egésznek. Szuper program, mindenkinek csak ajánlani tudom!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább