Újra itt a Csallóközi Vásár!

Forrás: Dunaszerdahelyi.sk

Szeptember 21-e és 23-a között rendezik meg idén Dunaszerdahelyen a 41. Csallóközi Vásárt – hagyományosan a Vásártéren. A háromnapos színes és programokkal teli fesztivál számos nagykoncerttel is várja majd az összes korosztályt, hiszen többek között fellép a Bikini, Sisa Lelkes Sklovská, Korda György és Balázs Klári, az R-GO, a TNT, Fenyő Miklós, a Republic, Curtis, Sándor Péter, Szekér Gergő, a CandyMen Duo, a Phoenix RT, a Flash is Back és sokan mások. Fontos tudnivaló, hogy a Csallóközi Vásár továbbra is ingyenes marad a régió lakosai számára!

A Csallóköz leglátogatottabb, több mint ötvenezer látogatót vonzó szeptember végi társadalmi-kulturális és gasztronómiai fesztiválját szeptember 21-e és 23-a között rendezi meg Dunaszerdahely önkormányzata a Vásártéren.

Számolva azzal, hogy programokban eléggé telített lesz a szeptember, hiszen például a pozsonyi régióban, de felénk is számos kulturális rendezvényt és eseményt a szeptember végi választások miatt korábban szerveznek meg, a ringlispil választék nem lesz olyan gazdag, mint a tavalyi jubileumi vásárban volt, jelezte Pápay Zoltán vásárigazgató, ugyanis, tette hozzá, a szolgáltatók kénytelenek megosztani ezeket a szórakoztató szerkezeteket több helyszínnel is.

Ettől függetlenül természetesen számos attrakció fogja majd várni a vásárba kilátogató családokat, érdeklődőket, hiszen „azt a színvonalat, amit a tavalyi éven felállítottunk, mindenképpen szeretnénk megtartani, hiszen ami bevált, azon nem igen kell módosítani, ráadásul a visszajelzések zöme is pozitív volt”

– fogalmazott Pápay Zoltán.

A teljes cikk elolvasható a Dunaszerdahelyi.sk-n.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább