Asteroid City – Csillagok között Wes Andersonnal | Cinemax

A cikk megjelent a Klikk Out 2023/6. számában.

Wes Anderson újabb filmjeinél többet is görgethetünk a stáblistán az IMDb-n, mire az ismert színészek végére érünk. A pasztelszínek és szimmetrikus kompozíciók mesterének újabb filmjében ismét egy fiktív helyre kalauzol bennünket (mint amilyen volt a Grand Budapest Hotel is), ezúttal egy Asteroid City nevű sivatagi városkába, ahová különböző figurák különböző célokkal érkeznek.

Asteroid City,Wes Anderson,Program,Mozi,CinemaxASTEROID CITY

R. Wes Anderson
Fsz.: Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Rupert Friend, Steve Carrell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie.

IMDb: 7,0
Metascore: 75
Rotten Tomatoes: 73%

Leginkább amatőr csillagászok, feltalálók, de egy apa például a gyerekeivel azért, hogy szétszórja elhunyt felesége hamvait. Aztán közösen átélnek egy harmadik típusú találkozást. Ahogy Wes Anderson filmjeinél megszokhattuk, egyetlen képkocka elegendő ahhoz, hogy felismerjük a kézjegyeit és csillogó gyermeki tekintettel fogyasszuk el mindazt, amit a tányérunkra helyezett. A kérdés csupán az, hogy a bravúros megoldásokon és a sztárdömpingen kívül a történet is eladja-e magát.

Vetítik június 22-től.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább