MissQ Hónap Nője: Tóparti kaland

Augusztusi témánk egy kellemes napsütötte délután köré épült, mikor úgy döntöttünk, áthívjuk a barátnőnket, sütünk, főzünk, iszogatunk és még csobbanunk is egyet. Grillezésre esett a választásunk, hiszen mindannyian szívesen töltjük ezzel az időnket a nyári hónapokban.


Fotó: Ajpek János
Szerző: Katona Chiara

Mielőtt kiélvezhettük volna a jó ételt, előkészítettük az alapanyagokat, amiben segítségünkre volt Mundi József is. Forgatásunk így két napig tartott, ami során a Kakadémia óvoda konyhájában volt szerencsénk betekintést nyerni a precíz konyhai előkészületekbe, illetve ellátogathattunk e hónapi legszebbünk tóparti házába.

Mindenekelőtt Anna még csobbant egyet, hogy lehűtse magát, és bemutathassa a MissQ legújabb fürdőruha-kollekciójának egy darabját. Utána következett egy gyors ruhacsere, és már neki is kezdhettünk a munkának, amiben partnerünk volt Anna egyik barátnője is, Vivi.

Egy kis idő elteltével a lányok már lakomázhattak is, élvezhették a szép időt egy koktél és a Mamma Mia zenéjének társaságában.

Házigazdánk volt még Rokko és Sziszi, akiknek nemrég születtek kiskutyáik. Kijelenthetem, a cukiságfaktor az eget verdeste, és néha talán nem is volt olyan könnyű az étel elkészítésére koncentrálni.

Most pedig bemutatjuk Nektek augusztus hónap nőjét, Mészáros Annát


Sziasztok Klikk Out-olvasók! Mészáros Anna vagyok, 20 éves és Dunaszerdahelyen születtem. Idén végeztem el az első évemet a Comenius Egyetemen, ahol európai tanulmányokat és nemzetközi kapcsolatokat tanulok szlovák és angol nyelven.

A jövő még annyira nem tiszta számomra, de jelenlegi tapasztalataim és tanulmányaim alapján a diplomáciai szolgálat vagy a nemzetközi szervezetekkel való munka bizonyul a legvonzóbbnak.

Korábban már volt alkalmam részt venni fotózásokon, de ez mégis új területnek bizonyult a számomra. Alapjáraton zárkózottabb típus vagyok, de a stáb mindenben nagyon figyelmes volt, és bármilyen gátlásom volt, ők segítettek leküzdeni.

Sokat segített, hogy otthoni környezetben voltam, ott volt velem az egyik legjobb barátnőm, és egyébként a téma is nagyon hozzám passzolt. A konyhai tudásom ugyan még igényel leckéket, de élvezhető volt, és nagyon hasznosnak is bizonyult számomra az a pár óra. 

A csajokkal rengetegszer szervezünk ilyen délutánokat, mint a forgatáson, és amellett, hogy szeretnék sokat utazni a családommal és a párommal ezen a nyáron, biztos vagyok benne, hogy a grillezős délutánok sem maradnak majd el.

KAPCSOLÓDÓ: 
Konyhatündérré változott augusztus legszebbje | Hónap Nője

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább