The National – Egy törékeny mikrovilágba invitál | Hangfal

A cikk megjelent a Klikk Out 2023/08. számában.

Különleges évről van szó, amikor albummal jelentkezik a The National. Olyankor mindannyian egy kicsit az énekes Matt Berninger holdjaivá válhatunk, ez pedig a depresszívebb hajlamú embereknek megértést és biztonságérzetet ad. 

Hangfal,Zene,The National,First Two Pages Of Frankenstein,uj albumTHE NATIONAL

First Two Pages Of Frankenstein

♥♥♥♥


Jelen: Your Mind Is Not Your Friend (f. Phoebe Bridgers), Once Upon A Poolside (f. Sufjan Stevens), Eucalyptus, New Order T-Shirt, The Alcott (f. Taylor Swift), Tropic Morning News.
Múlt: Fake Empire, Sorrow, Bloodbuzz Ohio, Conversation 16, Graceless, Terrible Love, Mistaken For Strangers, Guilty Party.

Egy törékeny mikrovilágba invitál, melyben ő nagyon is határozottan mozog, kiegészülve a The National két testvérpárjával, helyenként vendégénekesekkel vagy -szerzőkkel, pl. Berninger feleségével. Éppen ezért egy nagyon fontos a The National mintegy 25 éves történetében az a pár hónap (is), mielőtt ez a lemez íródott, és Berninger egy mély szerzői válságba került. Egy alkotó szempontjából nyilván minden válság tragikusan hasznos, mikor alulról egy produktív időszakba fordul át, és ennek lehetünk tanúi Berninger esetében is az új albumuk kapcsán, miközben Phoebe Bridgers, Sufjan Stevens vagy Taylor Swift révén ismét új hangokat csatornáz be saját univerzumába. Most viszont újra az ő kesergő, útkereső baritonja a meghatározó.

 

HALLGASD MEG:


Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább