A SzerdaHelyzet nyilatkozik a Zsolna–DAC (5:1) mérkőzésről

POÓR TIBOR: Az első 15 perc volt némileg elfogadható a részünkről. A Zsolna második gólja után szerintem idő kérdése volt, hogy mikor törünk meg. A már régebb óta mutatott tanácstalanságunkat egy ritka helyzet ábrázolta röviddel a gól előtt – amikor Trusa cipőfűzőjével „ügyeskedtünk”. De ez lényegtelen dolog… Sokkal inkább érthetetlen edzői húzás volt, ahogy kezelte a cseréket a kiállítás után. A középpályán a gyors zsolnai támadásoknál gyakorlatilag 5 hazai suhant át két játékosunkon, miközben Trusa, Ramadan és Gouré lemaradtak. Masszívan erősíteni kellett volna a középpályát, tíz embernél és a mozgékony zsolnai játékosok mellett, és ezt időben kellett volna. De ez is csak a mai meccs története. Élve Guľa edző mondatával, amit gyakran használ: „Chceme sa posunúť ďalej!”. No, Adrian! A táblázatban hátraléptünk és alaposan, és a játékunkkal nagyon alárendelt szerepet töltünk be. Főleg ma! Hajrá, DAC!
Kíváncsi vagyok arra, mit lép és mit fog mondani Guľa úr a sajtótájékoztatón! Én GAME OVER-t várok, ezt írom különösebb magyarázkodás nélkül.

SZIGETI ATTILA: Rossz felállítás, rossz taktika, rossz csapatkapitány, rossz cserék. Úgy érzem, közös megegyezéssel, szerződésbontó eredmény született ma Zsolnán és ezt Guľa edzőnek kellene felajánlani. Szinte semmi ráhatása nincs edzői stábunknak a csapatra és egy motiválatlan, letargikus társaságot láttunk megalázó vereséget szenvedni. Véleményem szerint ettől ebben a csapatban több van. Szinte értékelhetetlen a mérkőzés, hacsak nem az ellenfélről szeretnénk írni. Ez a folyamat már nem ma kezdődött, és sajnos nincs ki megállítsa a klubunkban. Téved, aki a játékosokban keresi a hibát… Ilyen helyzetben nem szeretnék túl okosakat írni, de a DAC-közeg többet érdemel, mégha a sokadik edzőtől is kell megválnunk.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább