Phoenix Cosmetics – Bőr- és lélekápolás mesterfokon!

PR-cikk

A narancsbőrnek, a benőtt körömnek, a nem kívánt szőrnek, a zsírnak, a ráncnak, a pattanásnak van mitől félnie, Önnek/Neked nincs. Marczell Henrietta és lányai, Noémi, Tímea és Viktória a dunaszerdahelyi Phoenix Cosmeticsnél úgy bánnak el a fent említett kellemetlen elemekkel, jelenségekkel, hogy azok köszönik szépen az eddigi együttműködést és búcsút intenek bőrünknek. A szépségápolás számos területével foglalkoznak, erről beszélgettünk.

PHOENIX COSMETICS


Cím: M. R. Štefánik utca 995/29, Dunaszerdahely
Tel.: 0915 742 997
E-mail: phoenixcosmeticsds@gmail.com

Közösségi oldalaitokon (facebook.com/cosmeticsphoenix; Instagram: phoenixcosmetics_ds) az utolsó posztjaitok valamelyikén olvasható, mennyi mindennel foglalkoztok. Ezeket a kezeléseket a halandó emberek mennyire ismerik?

Noémi: A szépségápolás is egy folyamatosan fejlődő terület, változó trendekkel, az eljárások, az eszközök, termékcsaládok, amiket használunk, egyre modernebbek. Ahhoz, hogy színvonalas szolgáltatást nyújtsunk, nekünk is haladnunk kell a korral, megismerkednünk a trendekkel és folyamatosan képeznünk magunkat. Csak úgy tudjuk bemutatni másoknak is, ha mi magunk már meggyőződtünk róla, hogy működik. A legfontosabb, hogy ha a vendég esetleg a kezdetben fél attól, mi vár rá, azt segítsünk számára leküzdeni.

Megtudhatunk néhány alapvető részletet az egyes kezelésekről? Hol is kezdjük?

Noémi: Kezdjük mindjárt a carbon peelinggel, ami az arc mélytisztítását, a pórusok tisztítását jelenti, amit egy lézeres gépel végzünk. Fotókról sokak számára ismerős lehet a fekete színű maszk a kezelésről.

A bőr magába szívja ezt a krémet 10-15 perc alatt, aztán pedig a lézerrel úgymond kiütjük. Ezáltal a bőr legalsó rétegeiben is mélytisztítást végez a krém, aminek gyulladáscsökkentő hatása van, megtisztítja a pórusokat a baktériumoktól, gátolja a faggyútermelést is és ránctalanító hatása is van.

Amit minden eljárásról tudni kell, hogy mindegyiknél több alkalomra van szükség a kellő eredményhez.

Phoenix Cosmetics,Kozmetika,PR-cikk,SZépségápolás,Pedikűr,Masszázs

Nyilván egy kezelés után sem távoznak csalódottan az emberek. Mi az, amit egy kezelés után vagy legalábbis hamar el lehet érni?

Noémi: A pórusok összehúzódását a carbon peeling esetében például rögtön észre lehet venni.

Melyik az a kezelés, ami szintén sokakat érint és megszólít?

Tímea: Több ilyen is van, de beszéljünk akkor a tartós szőrtelenítésről, ezt SHR-nek hívjuk és szintén lézerrel végezzük. Minden kezelésnél előre tudatjuk a vendéggel, mire készüljön. Ebben az esetben például 1-2 nappal a kezelés előtt le kell borotválni azt a testrészt, amit kezelni fogunk. Ez azért lényeges, mert sebes részeket nem kezelhetünk vele.

Egy-egy kezelés között 4-5 hétnek kell eltelnie, és legalább 6, leggyakrabban viszont kb. 10 kezelésre van szükség az igazán tartós eredményhez. Azután évente egyszer kell eljönni és 5-7 évre teljesen eltűnik a szőr az adott testrészen.

Persze emberfüggő, hogy ki mikor tapasztal jelentősebb eredményt, de ez minden kezelésre igaz.

A kezelések közt az első helyen láttam olyat, amiről még sosem hallottam, ez pedig a maderoterápia. Megtudhatunk róla többet?

Tímea: Ez valójában egy nyirokmasszázs, hatékony a narancsbőr ellen, de alakformáló hatása is van. Egy-egy kezelés 50-60 percig tart.

Az első pár alkalommal talán érzékenyebb rá a bőr, de nem jellemző. Eleinte hetente megismételjük, majd miután eredményt értünk el, elég havonta egyszer. A maderoterápiát kombinálhatjuk a vacuum body-val, ezáltal még jelentősebb eredményt érhetünk el. Ez tulajdonképpen annyit takar, hogy a vendégek bekenjük egy speciális krémmel, majd becsomagoljuk egy zsákba, amiből kiszívjuk a levegőt. A kezelés selymessé teszi a bőrt, a krémben lévő hatóanyagok pedig centikben mérhető fogyást is eredményeznek a folyamat közben.

Phoenix Cosmetics,Kozmetika,PR-cikk,SZépségápolás,Pedikűr,Masszázs

Milyen további kozmetikai, bőrápoló kezeléseket alkalmaztok?

Tímea: Három további gépünk van, melyek közül az egyik egy kifejezetten ránctalanító luxuskezelés, anti aging kezelés. Ez nem tartalmaz mélytisztítást, a problémásabb bőrtípusoknál először más eljárást kell igénybe venni. A plazmagépünk gépi peelinggel, víznyomással tisztítja a bőrt. Emellett több funkciója is van, rosacea és akne is kezelhető vele, valamint futószemölcsök leszedésére is alkalmas.

Henrietta: Arra is alkalmas, hogy műtét vagy császármetszés utáni hegeket halványítsunk el vele. Az arcbőrt pedig gyönyörűen kitisztítja. Mikor a vendég ezt látja, boldog lesz tőle.

Akad aztán a kezelések között két olyan, ami nem okvetlen a kellemesek közé sorolandó, ez pedig a gyógypedikűr és a lézeres tetováláseltávolítás. Mit kell tudni róluk?

Henrietta: A pedikűrt illetően az emberek inkább a hagyományost ismerik, ami viszont nem foglalkozik gyulladásos, benőtt körmökkel. A gyógypedikűr viszont ezek kezelését is jelenti.

Körömszabályzókat használok, ami megkönnyíti és kivezeti a benőtt körmöt. A lábkörmeikkel az emberek gyakran meglehetősen mostohán bánnak, sokan a végsőkig kivárnak, és akkor jelentkeznek, amikor már jó ideje szenvednek tőle. Ha együttműködik velem a vendég, és az első kezelések után otthon is törődik a körmével, fertőtleníti, kenegeti azt, lemegy a gyulladás, majd eljutunk a szabályzó felhelyezéséig, akkor már nyert ügyünk van.

Phoenix Cosmetics,Kozmetika,PR-cikk,SZépségápolás,Pedikűr,Masszázs

Noémi: A tetováláseltávolítással én foglalkozom, és erről azt kell tudni mindenekelőtt, hogy számos tényezőtől függ, hogy egyáltalán eltüntethető-e. A fekete színt például a legkönnyebb eltüntetni, a színeket már nehezebb, a fehéret pedig nem lehet, mivel az nem tartalmaz pigmenteket, amiket a lézer elnyelhetne. Függ persze a bőr színétől, továbbá attól, mennyire régi, milyen mélyre ütötték, illetve hogy tartalmazott-e vasat, mivel azt is macerásabb eltüntetni. Egy-egy kezelés maximum félóra. Egyszerre maximálisan egy tenyérnyit lehet kezelni, mivel az eljárás gyengíti a szervezetet. Két kezelés között éppen ezért 4-5 hétnek kell eltelnie. Maga az eljárás apró részecskékre bontja a tetoválófestéket, ami aztán a nyirokrendszeren át távozik a szervezetből.

A kozmetikai kezelések azok igényességétől függetlenül viszont nem feltétlen csak arról szólnak, hogy csodát érjünk el rövid idő alatt. Hanem?

Henrietta: Így van.

Arra törekszünk, hogy a vendégeink az itt töltött fél-egy-másfél órát kikapcsolódásként, pihenésként éljék meg. Amikor valaki visszatér hozzánk, azt azért is teszi, mert itt jól érezte magát. Nemcsak szebb bőrrel, de teljesebb emberként távozott tőlünk.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább