James Blake – Mintha a jövőből piszkálná valaki a dobhártyánkat | Hangfal

Fotó: Store Norske Leksikon

A brit énekes-dalszerző tavaly ősszel megjelent új albumával visszatért a gyökereihez, egy kísérletező elektronikus zajszobrász, de nem pusztán öregesen nosztalgiázik, mellette nem megy el az idő, továbbra is úgy hangzik, mint aki egy másik dimenzióból, valahonnan a jövőből piszkálja a dobhártyánkat. 

PLaying Robots Into Heaven,James Blake,Zene,Uj album,Hangfal

JAMES BLAKE

Playing Robots Into Heaven

♥♥♥♥

Jelen: Loading, Asking To Break, Fall Back, I Want You To Know, Tell Me, Fire The Editor.
Múlt: Limit To Your Love, Life Round Here, Retrograde, I Need A Forrest Fire, The Wilhelm Scream, Unluck.

Amit csinál, azzal a bőrünk alá mászik, a lelkünket pengeti, egy intim utazásra invitál. Kevés eszközzel műt, mint mindig, soul betétjei zseniálisak, és csak arra kell figyelnünk, hogy kellően kényelembe helyezzük közben magunkat, nehogy elzsibbadjanak a végtagjaink, mert meg fogunk róluk feledkezni, az tuti!

2021 végén jelentkezett legutóbb stúdióalbummal, a Playint Robots… pedig már a hatodik a sorban, 2022-ben viszont együttműködött az Endel nevű német vállalattal, mellyel tudományos alapon közelít az emberi tevékenységekhez, vagy épp azok hiányához, a pihenéshez. Épp ez utóbbihoz, elalváshoz készítettek közösen egy egyórás ambient albumot. Blake ritmusos albumjainál sem kell mást tennünk, csak megteremtenünk a környezetet, amikor csupán a légzésünkre kell figyelnünk.

HALLGASD MEG:


Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább