Virágos csodavilág | Havi kreatív

Fotók: Ugróczky István

Két talpraesett fiatal lány mutatja be tehetségét e havi kreatív rovatunkban, akik közösen működtetik dekor vállalkozásokat. Munkáik különlegessége, hogy a virágok, melyekkel dolgoznak, szárítottak, így jóval időtállóbbak a vágottaknál.  

Ismerős a nevetek, a sorozat egy korábbi cikkében foglalkoztunk már az Evelyne Dryflowers-szel. Mikor vettétek át az üzletet és milyen céllal?

2023 januárjában vettük át az üzletet. Konkrétan lecsaptunk rá. Szerettük Evelinék boltját, sokszor álmodoztunk róla, hogy egyszer mi is ezzel fogunk foglalkozni. Szóval konkrét cél akkor még nem volt, csak rengeteg motiváció.

Miben különböztök az ötletadóktól? Miben vagytok mások, különlegesek?

Minden kézműves más és más. Természetesen mi is csak az üzletet és a nevet vettük át, minden mást sok-sok gyakorlással tanultunk meg. Más technikákat alkalmazunk, más dolgokat szeretünk készíteni. Talán azt mondhatnánk, hogy kibővítettük, több rétegűvé tettük a profilunkat és rengeteg új ötlettel szeretnénk még tovább tágítani az eddigi profilt is. Ami biztos, hogy mi nagyobb hangsúlyt fektetünk az esküvőkre. Ma nagy divat, hogy nem az esküvő napján van a fotózás. A mi virágaink hosszú ideig megőrzik az állagukat, napokkal később is ugyanolyan csodásak, mint a nagy napon. Sokszor találkozunk azzal is, hogy a menyasszony szeretné kiszárítani a csokrát az esküvő után, viszont ha eleve minket választanak, akkor ezzel nem kell bajlódni.

Evelyne Dryflowers,Virág,Virágkötés,Szárított virág,Hobbi

Milyen szolgáltatásokat nyújtotok még?

Valójában megmaradtunk a szárított és stabilizált növények világában. Egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az esküvőkre, az esküvői dekorációkra. Nem csak virágokat tudjuk adni, hanem a teljes dekorációt el tudjuk készíteni. Elkezdtünk kiépíteni egy olyan partneri hálózatot, amely megkönnyíti a jegyesek dolgát a szervezés során. Amiben még mások vagyunk, az a kézzel festett dekoráció-készítés. Egyelőre még csak karácsonyra gömböket és esküvőkre fatáblákat és plexi táblákat készítettünk, viszont megrendelésre szívesen elkészítünk bármit.

Egyelőre egy kisebb és teljesen új része a profilunknak a grafikai szolgáltatás (pl. esküvői meghívók és ültetők), amelyet a jövőben szeretnénk kibővíteni. A legkeresettebb szolgáltatásunk az esküvői dekoráció mellett a workshop, melyen az érdeklődők saját kezűleg készíthetik el dekorációjukat. Ezen a téren is folyamatosan megújulunk, vállalunk lánybúcsús, céges, team building jellegű workshopokat, akár külső helyszínen is, illetve szeretnénk a búra és a koszorú mellett virágbox és csokorkészítő workshopokkal is újítani.

Honnan inspirálódtok, miből merítetek?

Néha csak úgy kipattan a fejünkből egy-egy új gondolat, viszont nagyon gyakran onnan, ahonnan nagyon sokan mások is. Pinterestről. Természetesen mi is követünk sok külföldi szárazvirágost, akik jó inspirációt nyújtanak.

Hol érhetünk el benneteket?

Dunaszerdahelyen a Kukučín utcán, az Instán, a Facebookon, TikTokon és a weboldalunkon is.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább