MissQ Hónap Nője: Ölelések, csókok, Valentin-napi kívánságok

„A Valentin-nap arról szól, hogy különlegesnek érezzük magunkat. Szerintünk minden lány megérdemli, hogy különlegesnek érezze magát.”

Nemcsak Valentinkor, de minden hónapban törekszünk arra, hogy hölgyeink különlegesnek érezzék magukat társaságunkban. Viszont nem mehetünk el a tény mellett, hogy februárban van egy kimondott ünnep is, ami erről szól. Ennek fényében tért vissza az ez évi első Hónap Nője, és mondhatjuk, igazán szerelmes. Hiszen ki ne szeretne szerelmes lenni?


Fotó: Mikle Bálint
Szerző: Katona Chiara

Koncepciónk kis változáson ment keresztül, ebből kiindulva pedig még fontosabb volt a számunkra, hogy a legalkalmasabb lányt válasszuk ki.

Mondhatjuk, Miklós Noémi szinte azonnal belopta magát a szívünkbe. Kedves tekintete tökéletesnek bizonyult Valentin-napi fotózásunkra.

Forgatásunkat bővítettük kissé és első utunk Váradi Mónika szalonjába vezetett Nagymegyerre. Itt szépségünk relaxálhatott még egy kicsit, miközben csodaszép smink került az arcára. Mónika szalonja telis-tele van szép ruhákkal és sminkekkel, ez pedig kiválóan megadta a kezdőlökést az elkövetkezendő órákra. Fő helyszínünket a Hotel Therma biztosította. Szívecske alakú lufik, pezsgő és a MissQ piros színű csodái fokozták tovább a hangulatot.

Forgatásunk első felében igyekeztünk bájosra, szerelmesre venni a hangulatot. Időközben leugrottunk a bárba, ahol megittunk egy koktélt, csevegtünk egy picit  és a munka folytatódhatott tovább.

A változatosság elérése érdekében, szerettük volna ezt a szerelmes, idilli hangulatot egy kissé vadócabbra venni.

Úgy gondoljuk, a képek igazán jól sikerültek, és igazán más fényt és megközelítést indítottak el rovatunk történetében. Nem szaporítva tovább a szót, most február legszebbjén a sor, hogy válaszoljon pár kérdésünkre.

Üdvözlünk Hónap Nője rovatunkban! Kérlek mutatkozz be a Klikk Out olvasóinak.

Sziasztok, Miklós Noémi vagyok, 20 éves. Tallóson élek a családommal és jelenleg óvópedagógiai asszisztensként dolgozom.

Mondhatjuk, hogy a februári hónap kiemelkedő eseménye/ünnepe a Valentin. Ti hogy szoktátok ünnepelni? Mennyire tartod jelentősnek, a mi esetünkben pedig mennyire passzolt hozzád ez a téma?

Számomra a Valentin nap annyira nem kiemelkedő. De mondhatom, hogy a fotózás most meghozta a kedvem. 🙂 A téma pedig valamelyest passzolt hozzám szerintem.

Milyen érzéseid voltak a felkérésünkkel kapcsolatban, és a stábbal mennyire sikerült megtalálni az összhangot?

A felkérésnek nagyon megörültem, hiszen minden hónapban követem a rovatot. Azt mondanám, hogy zárkózottabb, nehezebben ismerkedő típus vagyok. De úgy gondolom, ennek ellenére a stábbal jól kijöttem és sikerült megtalálnunk az összhangot, amennyire lehetett.

Utolsó kérdésünk az lenne, összeségében hogy érezted magad a forgatáson és melyik volt a kedvenc pillanatod?

Remekül éreztem magam. Úgy gondolom, egyszer ilyet minden nőnek át kellene élni, hiszen az önbizalmadat, ha csak abban a pár órában is, de jócskán megnöveli. Talán a tejes képek készítését emelném ki, mert korábban szembetalálkoztam már ilyen típusú fotókkal és nagyon megtetszett. Emiatt is örültem, hogy ilyen képeket is fogunk készíteni.

KAPCSOLÓDÓ: 
Leszel a Valentinom? | Hónap Nője 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább