MissQ Hónap Nője: Vívóleckék Buday Boglárkával

Áprilisban egy rendkívül különleges sportágat szerettünk volna bemutatni rovatunkban, a vívást. Ebben Buday Boglárka segített nekünk, aki gyermekkora óta űzi ezt a sportágat, és az együtt töltött időnk során rendkívül sok információt sajátíthattunk el általa. Kérdéseink csak záporoztak Bogi felé az első pillanattól kezdve, ő pedig mosolygósan győzött válaszolni mindegyikre. Kérdéseink természetesen nemcsak ennek a szép sportágnak a csínját-bínját érintették, de róla is szerettünk volna megtudni a lehető legtöbbet. Ismerjétek meg tehát Április Hónap Nőjét!


Fotó: Ajpek János
Szerző: Katona Chiara

Szia Bogi, kérlek mutatkozz be a Klikkout olvasóinak!

Sziasztok kedves olvasók, Buday Boglárka vagyok, 21 éves. Jelenleg a Szlovák Műszaki Egyetem másodéves hallgatója vagyok, építészetet és építőművészetet tanulok.

A jövőben gondolom a szakoddal kapcsolatosan szeretnél elhelyezkedni, de esetleg a sport is ott van valahol a terveid között?

Igen, a jövőben szeretnék építészettel foglalkozni,

az épületek sztatikai szerkezete és megtervezése érdekel vagy pedig műveszeti ágon a belsőépítészet vonz leginkább.

Azonban a sportot sem zárnám ki az életemből, ha adódna rá lehetőségem. A vívással is szívesen foglalkoznék komolyabb szinten.

Bár forgatásunkon a vívást emeltük ki, de tudom, hogy más sportalapú hobbid is van.

Igen, mondhatni a sport bármilyen formában szóba jöhet nálam. Ami a vívást illeti,

tizenkét évig sportoltam aktívan, és több éven keresztül a válogatott csapat tagja is voltam. Ma már inkább hobbiként tekintek rá, hasonlóan, mint az edzőteremre, ahová rendszeresen járok.

Szeretek ezenkívül futni és kosarazni is. Szabadidőmben pedig ha tehetem, rajzolok, ami a tanulmányaimat is elősegíti.

Ami a forgatásunkat illeti, szoktad követni a rovatunkat, és mennyire könnyítette meg számodra, hogy mondhatni otthonos témában kaptunk lencsevégre?

Körülbelül két éve figyeltem fel a rovatra a párom jóvoltából, azóta olvasom a cikkeket. Egy hónapot nem tudnék kiemelni, de inspirációként hatott rám, hogy ennyi különböző és különleges hölggyel dolgoztok együtt időről időre a lehető legkreatívabb módon. Ami pedig az én hónapomat illeti, számomra sokat segített, hogy olyan téren mutathattam be magam, amelyben otthonosan mozgok.

Könnyebb volt a kamera előtt mozogni pengével a kezemben, ami bár másnak félelmetes lehet, nekem erőt és kis önbizalmat nyújtott.

Az utolsó kérdés mondhatni hagyományos nálam, hiszen megbizonyosodhatok róla, hogy jól éreztétek magatokat velünk. Melyik volt a kedvenc pillanatod az együtt töltött napunk során?

Úgy érzem, a lehető legjobb kezekben voltam. Az ott eltöltött időt bármikor szívesen megismételném. A stáb rendkívül aranyos volt, és sikerült rögtön egy hullámhosszra kerülnünk. Tetszett a viszony a munkatársak között, és a poénok, melyekkel könnyeddé varázsolták a forgatást. Kedvenc pillanat helyett pedig a kedvenc fotózás kifejezést használnám, mivel az egész eltöltött délelőtt mosolyt csalt az arcomra, és remélem, az elkészült felvételek is ezt a hangulatot alátámasztják.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább