MissQ Hónap Nője: Szépségnap Németh Fannyval

Május hónapunk szokás szerint egy újabb fiatal és szép hölgy körül forog, ugyanakkor akörül is, hogyan gondoskodik magáról. E célt szolgálva ellátogattunk a Beauty Centrum szépségszalonba, ahol e havi lányunk nemcsak vásárolt egy picit, de még teljes körű ellátásban is részesült. Mit is kell tudni a Beauty Centrumról?


Fotó: Mikle Bálint
Szerző: Katona Chiara

Fanny segítségével megnézhettük az újonnan nyílt szalont, ami sokszínűségével mindenképpen kitűnik, hiszen rengeteg lehetőséget kínál vendégeinek és vásárlóinak.

Az alsó szinten találunk egy üzletet, ahol professzionális haj- és körömtermékeket tudunk vásárolni. Az emeleten egy szalont találunk, ahol manikűr-, pedikűr- és sminkszolgáltatást nyújtanak.

És ha ez nem lenne elég, kurzusokat is rendeznek a tanulni vágyó diákoknak, akik a jövőben szintén szeretnének elhelyezkedni ebben a szakmában.

Természetesen május hónap nőjét, Németh Fannyt sem hagyhattuk ki.

Fanny ekecsi származású és a komáromi Selye János Egyetem végzős mesterképzéses hallgatója Közgazdaságtan és Vállalati Menedzsment szakon.

Fontos célként tűzte ki, hogy egy jónevű vállalatnál vezetői pozíciót töltsön be, ahol kamatoztatni tudja az évek alatt megszerzett tudását. Mindemellett szeretne világot látni, új kultúrákat, szokásokat megismerni, mellékesen pedig a nyelvtudását is gyarapítaná.

Arra a kérdésünkre, mennyire érezte közelinek ezt a témakört, ezt válaszolta:

„Azért örültem ennek a témának, mert a szépítkezés és az önmegvalósítás fontos része lehet az ember életének, ahogy az enyémnek is. A köröm és smink számomra is kiemelt jelentőségű, mert segít kifejezni egyedi stílusomat és az önbizalmamat is növeli. Szeretek azon dolgozni, hogy jól érezzem magam a bőrömben, és ha mások is megcsodálnak emiatt, az csak megerősít abban, hogy jó úton járok. A szépségápolás számomra nemcsak külső megjelenés kérdése, hanem belső harmóniát is erősít, és ezáltal hozzájárul az életminőségem javításához.”

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább