MissQ Hónap Nője: A ló hátán van a földi mennyország

Tematikáink kiválasztását mindig egy érdekes gondolatmenet követi, ez pedig hogy megtaláljuk a megfelelő lányt. Ebben a hónapban anélkül, hogy tudtuk volna, egy olyan fiatal hölgyre esett a választásunk, akinek kiskora óta szerepet játszanak a lovak és a természet az életében. Nincsenek véletlenek, a nagyok ezt mondják, mi pedig jobban nem is örülhettünk volna ennek.


Fotó: Ajpek János
Szerző: Katona Chiara

Júniusi témánk során a természetességre és az egyszerűségre szerettünk volna hangsúlyt fektetni.

Ebben a feladványban ketten voltak segítségünkre: Alíz és Titán a nagyszarvai Big Horn Ranchon.

Forgatásunk hangulata kellemes és nyugodt volt, a munka pedig zökkenőmentesen ment. Nem véletlenül tartják úgy, hogy állatok társasága jó hatással van az emberre. Alíz gond nélkül pattant fel Titánra és szinte a forgatás végéig elválaszthatatlanok voltak. Napunk végeztével elbeszélgettünk még egy kicsit, így hát nem is szaporítva a szót, íme egy kicsit bensőségesebb hangulatban június Hónap Nőjéről.

Sziasztok! Engem Bodó Alíznak hívnak. 24 éves vagyok. Nagyudvarnokban élek. Elsősorban vállalkozom mint pedikűrös, illetve manikűrös. Emellett pedig a Selye János Egyetem Tanárképző Karán végzem tanulmányaimat.

Együtt töltött időnk során említetted, hogy rengeteg hobbid van, részben a júniusi témánkkal kapcsolatban is. Kifejtenéd ezt olvasóinknak bővebben, kérlek?

Igen, valóban rengeteg hobbim van. Sokoldalú és nyitott személyiségnek tartom magam, szeretek új dolgokat kipróbálni. Szabadidőmben szeretek különféle programokon vagy eseményeken részt venni. Szeretem a barátaimmal együtt töltött időt és a szórakozást.

Szeretek új helyekre elutazni, új kultúrákat megismerni. De valójában a természet vonz a legjobban. Mivel van egy kiskutyám, aki szintén rendszeresen vágyakozik a természetbe, így ő hű társam ebben.

Ami pedig a lovaglást illeti, egészen kicsi korom óta valamiért mindig is vonzottak ezek a csodás állatok, van bennük valami megmagyarázhatatlan energia – az az „érzés”, amit már csak a közelükben érzel. Nyolcéves koromban kezdtem el lovagolni, azóta több helyi lovardában, illetve ranchon is részt vettem lovaglóleckéken.

Mostanság időhiány miatt már nem lovagolok rendszeresen, így én „hobbilovasnak” számítok.

Általába tavasszal és nyáron szoktam részt venni hosszabb túralovaglásokon –, de nekem ebben is a kikapcsolódás a fő cél, illetve a kellemes légkör az, ami igazán magával ragadó.

Szeretem megkérdezni a lányokat volt-e kedvenc momentumuk a forgatásunk során. Te melyik pillanatot emelnéd ki?

Én úgy gondolom, az első perctől fogva megvolt a szimpátia, az együttműködés. A csapatotok nagyon közvetlen, segítőkész, és nem mellesleg profi. Egy percig sem izgultam, barátságos volt a légkör. Kedvenc részem természetesen a lovakkal, lóháton való fotózkodás volt, de mindezek mellett az egész forgatást az elejétől a végéig élveztem. Egy élmény volt számomra. 🙂

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább