Bénes Lacus a Barcelona elleni mérkőzésről

Az FC Barcelona–Borussia Mönchengladbach Bajnokok Ligája mérkőzés előtt egy remek hírt olvashattunk a napi sajtóban. Bénes Lacus (a Borussia Mönchengladbach játékosa) utazik a csapatával Barcelonába.

Megragadtam az alkalmat, és a mérkőzés után egy rövid értékelésre kértem meg őt. Legyen ez egyfajta beharangozó a napokban megjelent Klikkout havi magazin decemberi számában található interjúra, amelyet vele készítettünk. Az interjú természetesen nemsokára megjelenik a klikkout.sk oldalunkon is!

 

„Szombaton tudtam meg, hogy utazok a csapattal Barcelonába. Természetesen nagyon örültem a nevezésnek, de szinte biztos voltam abban, hogy nem leszek a keretben, mivel a megszokottnál több játékos utazott a csapattal. Viszont, ez sem vette el az örömömet, mert nagyra értékeltem, hogy ott lehettem a meccsen.

Bizonyára látták a fotót az edzésről, amely megjárta a sajtót. A Camp Nou stadionban hétfőn este edzettünk, akkor készült az a fotó.

Hát maga a meccs, úgy mondanám, érdekes volt… A Barcelona nagyon jól játszott, nem nagyon tudtunk helyzetbe kerülni. Abban a pillanatban, amikor elveszítették a katalánok a labdát, szinte azonnal vissza is szerezték. Számomra élmény volt az is, hogy élőben láttam focizni Messit és Iniestát.

Elmondhatom tehát: annak ellenére, hogy nem voltam jelölve erre a mérkőzésre a keretbe, ez a nap örökre emlékezetes lesz számomra” – árulta el a tehetséges fiatalember.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább