Egy komment a Szívünk sárga-kék Facebook-oldalról

2016/2017 OSZI, ja nem „ŐSZI szezonértékelő”, avagy „CSAK A SZÉPRE EMLÉKEZÜNK”!

 

Olvasom ITT a pozitív hozzászólásokat, látom a mosolyt így a számítógépen keresztül, olvasom Chili könnybe lábadt szemű cikkét a szezonzáró meccs „PYRO SHOW”-ja kapcsán, miközben rájövök arra, hogy nincs értelme visszahozni a szezon első felének furcsa, rossz emlékeit. EZÉRT EZT RÉSZEMRŐL LE IS ZÁROM!

AMIÓTA VISZONT (vééégre) HAZAKÖLTÖZTÜNK, MEGVÁLTOZOTT MINDEN! EGYSZERŰEN NEM LEHET ERRE A KEZDÉSRE az előző rossz időszakkal indítva visszaemlékezni. Volt, ami volt, a lényeg az, AMI VAN, meg ami MAJD LESZ!

Amióta újra Dunaszerdahelyen játssza csapatunk hazai mérkőzéseit, a városba újra ÉLET költözött. Egy olyan élet, egy olyas stílus cipelte be magát Csallóköz SÁRGA-KÉK szívébe, amit szinte lehetetlen megfogalmazni. Ezt csak az tudja, aki kilátogat, aki jegyet vált erre az egész SHOW-ra! Már az új félkész stadionnak olyan belső varázsa van, hogy az embernek belépéskor olyan érzése van, mintha valamelyik nyugat-európai stadionba menne focit ünnepelni. Mert Szerdahelyen a foci TÖBB egy sportnál, a DAC több egy csapatnál, LÁSZLÓ CSABA pedig több egy csapatot felkészítő trénernél. Őszintén szólva, meg se tudom fogalmazni azt, amit érzek.

A szezon csúcspontja:

Hát mikor ZIVKOVIC úgy bedurrantotta az 1. hazain a Trencsén ellen, és ránéztem Bíró Attila „öregbítlisz” barátom könnyező tekintetére, AZ VALAMI HIHETETLEN VOLT!

Egyébként onnét fentről, a ketrecből felülről látni titeket, tehát a B-közepet szintén nem akármi. Örülök neki, hogy végre mindenki megtalálja a helyét. Volt vezérszurkolóként leírnám, hogy a jelen vezérdrukkerei NAGYON JÓL CSINÁLJÁK azt, amit csinálnak. Valljuk be, nem ment ez mindig tökéletesen, de lassan VALÓBAN AZ LESZ vagy az LETT! „Az előd gratulál.”

TUDOM, NEM ERRE AZ ÍRÁSRA SZÁMÍTOTTATOK A SZEZONÉRTÉKELÉSÉNÉL, de egyszerűn EZ MÁSHOGY NEM MEGY!

Naaaaa, szóva egyelőre ennyi!

Az oldal ADMINISZTRÁTORAI NEVÉBEN köszönöm, hogy cirka 4000-en odafigyeltek, olvastok minket, meg ugye, magatokat is.

Oszi bácsi… KURVA SZÉP LESZ EZ A STADION! KÖSZÖNÜNK MINDENT!

HAJRÁ DAC!!!

HAJRÁ MAGYAROK!!!

 

Tisztelettel, Horváth Zoltán (Zoltánka)

 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább