Téli technó a klubban

Az év első péntek tizenharmadikáján egy hangos esemény készülődik a dunaszerdahelyi NFG klubban.

A PLUSplus (minek jómagam is tagja vagyok) szervezésében a technó zene lesz főszerepben. Az esemény különlegessége, hogy az a Krascsenits Dávid, DJ-nevén Luc X lép újra színpadra egy kétórás DJ-szettel, kinek a neve már ismertté vált a DJ-körökön kívül a maratonfutók, a kerékpározók, a triatlonosok és már az ironmanesek közt is. Villogó masináival színvonalas minimál technót varázsol, mellyel eufórikus táncot idéz elő a parketten. Megkérdeztem tőle, mi az a zene, amelyet biztosan hallani fogunk, ez pedig a Rob Hes – Who’s The Wolf:

Az est következő szereplője a kassai technóvilág életben tartója, DJ, rendezvényszervező és a dunaszerdahelyiek nagy kedvence, Tóth Dénes. Számtalanszor megfordult már nálunk rövidebb-hosszabb DJ-szettekre, közönségőrjítő keverési stílusát és egyedi zeneszelekcióját ismerik már Pozsonyban, Budapesten, Prágában és még sok környékbeli nagyvárosban.

Dénes egyik kedvencétől, Nicole Moudabertől választott zenét:

A gyülekezős warmup-szett a miénk, a dunaszerdahelyi PLUSplus fiúké. Dj Ferque a Noir Records által frissen kiadott zenével invitál:

Én pedig biztosan beteszem a lemeztáskába ezt a Motor City Drum Ensemble trekket:

A zenét kíséri egy vizuális megjelenítés is, amelyet Derzsi Dávid, a Durvacrew egyik zseniális tagja alkot élőben.

További információt az eseményről és a DJ-k szettidejéről itt találsz.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább