Zene- és masszázsterápia – Dr. MUSIC 3

A mai rohanó világban az emberek többségének nincs túl sok ideje a relaxálásra és a kikapcsolódásra, de mindenki szereti a zenét és a masszázst. Egy érdekes elgondolásnak köszönhetően mától ezt a két dolgot akár egyszerre, szinkronban is használhatjuk.


A Dr. MUSIC 3 egy két tapadókorongos megoldás, amelyet társíthatunk a telefonunkkal, és szinkronba is hozhatunk, így az éppen játszott, vagy kedvenc zenénk ritmusára masszíroztathatjuk a fáradt vagy megerőltetett izmainkat. Az eszközhöz jár egy alkalmazás is, amelyen keresztül be tudjuk állítani az impulzusok erősségét és frekvenciáját.


Működési alapelve az orvosi elektromos izomstimuláló eszközökéhez hasonlít, vagyis gyenge elektromos impulzusokkal stimulálja az izmokat összehúzódásra vagy elernyedésre. Természetesen azért csak óvatosan vele, mert nem mindenhova ajánlott felhelyezni. A Dr. MUSIC 3 drót nélkül működik, így zavartalanul pihenhetünk, amíg ő végzi a dolgát.


Igazán üdítő lehet egy hosszú nap után a kedvenc zenénk ritmusára lazulni, de itt szeretném kiemelni, hogy ez az eszköz habár egy nagyon jó és hasznos dolog, semmiféleképpen nem helyettesíthet egy tapasztalt masszőr által elvégzett terápiát. A Dr. MUSIC 3 egyébként 129 dollárba kerül, és biztosan szerez majd jó pár kellemes órát a használójának.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább