Parasztok

A héten már annyi mindent lehetett olvasni, például azt, hogy ne zabáljon a magyar ember kebabot, és ha a nevét esetleg János Tőrömlőkömnek regisztrálta a fészbukon, akkor tessék azt kérem megfordítani, mer’ magyar embernek magyar név ildomos a fészbukra, tehát a Tőrömlőköm János a helyes. Derültem is jókat a feltűnési viszketegségben szenvedő vérmagyarokon, akik így holtszezonban pihent „agyukkal” szeretik felkavarni az álló szart. Aztán többé-kevésbé fel is hördült a nagyérdemű, hogy mennyire, azt már mindenki maga döntse el, viszont a legnagyobb magyar párt feje azonosulni látszik a kijelentésekkel.

Tévedés ne essék, párthovatartozás nélkül merészelem azt leírni, hogy vannak tettetett hülyék és születettek, s azt hiszem, eme témának aktívan mindkét fél a részese.

Kiszakadva szerény kis környezetünkből, és a nemzetközi világsajtót böngészve talán a Barcelona-játékosok FIFA-gála távolmaradása borzolta a kedélyeket.

Tudniillik, a még mindig a világ egyik legjobb csapatának tartott Barcának nem megy a szekér úgy, ahogy azt elvárják tőlük. A távolmaradás hivatalos indoklása elég silányra sikeredett, mégpedig, hogy a csapatnak a szerdai Bilbao elleni kupatalálkozóra kell készülni. Dani Alves nyilatkozott is egy frankót, amit még talán Tőrömlőköm János is gyanított. Iniesta aztán mentette a menthetőt, felhívta a Real Madrid játékosait, és elnézést kért távolmaradásukért.

Gyanúsan furcsa ez valahol.

Ugyanis az egyre több sztárallűrrel rendelkező Barca-játékosokat mindinkább megviseli a Real magabiztossága, és távolodni látszik a bajnoki cím elnyerése is. A rossz nyelvek biztosra veszik Luis Enrique menesztését a nyáron, nem beszélve Neymar távozását, mert úgy játszik, hogy Kisperjés csapatába sem kerülne be.

Szóval savanyú a szőlő, pláne mikor CR7 kapta a legjobb játékos címét, és a füligmosoly realosok fényképezkednek a gálán, hiszen Zidan vezetése alatt szárnyal a csapat.

 

U.I.: A főcímmel csak arra szerettem volna utalni, hogy aki kebabbal harcol az iszlám ellen, esetleg névváltoztatással nem lehetünk igazi magyarok, és aki nem tiszteli meg az ellenfeleit, arra Dunaszerdahelyen szevertől víchodig csak annyit szoktak mondani, hogy PARASZTOK.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább