Gyermekáldás

Napjainkban egyre többször találkozhatunk olyan párokkal, természetesen most a Nő-férfi kapcsolatra gondolok, akiknek a számtalan próbálkozás ellenére sem adatik meg, hogy gyermekük szülessen. Vannak kapcsolatok, amelyek a meddőség miatt – legyen az bármelyik fél is – romlanak meg, és futnak zátonyra, ám jószerivel akadnak ellenpéldákkal is, amikor az ilyen párok együtt maradnak.

Feltehetjük a kérdést: jogos vagy jogtalan a produktív partner lépése, hogy szeretne családot, és egy másik emberrel talán összejön?

Embere válogatja, és biztos vagyok benne, hogy sokan tartják jogosnak.

Én viszont felteszem a kérdést: amikor a partnerünkkel gyermeket tervezünk, és valamilyen oknál fogva nem jön össze, le tudjuk őt cserélni egy másik személyre? Természetesen nem elhanyagolható szempont a szerelem és a szeretet kérdése ebben a témában. Sajnos, a 21. század orvostudománya még mindig nem tart ott, hogy a meddőséget minden esetben kezelni tudja, viszont már számtalan lehetőség nyílik.

Ezzel az apró írásommal, csak azt szerettem volna kifejezni, hogy minden tiszteletem azoké az embereké, akik a gyermekáldás hiányában is kitartottak, kitartanak egymás mellett, és azzal a tudattal élnek szeretetben, hogy talán sosem lesz saját gyermekük.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább