Szerelembe…

…esni sokféleképpen lehet. Egyvalami azonban sosem változik. Ilyenkor szinte mindannyian eszünket veszítjük, s még az sem változtat a dolgon, hogy éppen hányadik életévünket tapossuk.
Egy ember élete során többször eshet szerelembe. Fiatalon többször lehet az ember szerelmes, de az idő múlásával, a múltbéli csalódásokból tanulva, óvatosabbakká válunk.
Sok ember egy életen át keresi az igaz szerelmet, amire mindenki áhítozva vágyik. Valakinek megadatik, de vannak, akik boldogtalanul élik hétköznapjaikat s ünnepeiket egyaránt.
Mikor az ember szerelmes lesz, tudata beszűkül, kevés dologra tud figyelni maximálisan a másik személyen kívül. Van, hogy fizikuma sínyli meg, aludni és enni sem bír, s retteg attól, hogy a kiválasztott személy viszontszereti-e. Ekkor hibákba is eshet, és van, hogy rosszak a cselekedetei, döntései de akkor is szeret.
Eufória?
Igen, sokszor az eufória abból fakad, hogy biztonságban érzed magad, ha kinyitod a szemed, s Ő ott van, mosolya egyfajta lelki dopping, puszta lénye éltet, és új erőre kap benned a tenniakarás.
Fájdalom?
Talán akkor jelenik meg, ha a szemellenző lehull, és sokszor maga a szerelem is testileg-lelkileg fájdalmas.
Annyiszor leírták már, de mindenek ellenére, szerelmesnek lenni jó.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább