Trendi tavaszi körmök

 

Az idei tavaszi körömtrend igazán izgalmas, számos stílust felvonultat, így mindenki megtalálhatja az ízlésének megfelelőt. Lehetsz visszafogottabb, vagy épp bevállalós, nem maradsz gyönyörű manikűr nélkül! 🙂 A tavasz hódító körmeiről Molnár Anikó manikűröst kérdeztük.

 

A legkedveltebbek a pasztellszínek, ezek közül is a púder árnyalatok, valamint még mindig nagyon divatos a menta szín, mely leginkább a fiatalok kedvence.

 


 

A tavaszi napsütés a nyarat idézi fel bennünk, amit szívesen mutatunk meg körmeinken is. Az extrémebb, kihívóbb színek kedvelői bátran válogathatnak a neon színek közül. Sokan döntenek a pink és a narancssárga mellett.

 


 

Az idősebb korosztálynak sincs oka csüggedni, ha az előző kettő nem nyerte el tetszésüket, hiszen az elegáns, klasszikus francia köröm mindig nyerő, még a mostani tavaszi trendnek is tökéletesen eleget tesz!

 


 

A baby boomer stílus is a nagy kedvencek közé tartozik, szinte minden korosztály szívesen nyúl felé. De vajon hogyan is készülnek el ezek a csodák? A kisvideóból kiderül! 🙂

 


 

A tavaszi körmök szinte elengedhetetlen mintái a virágok és a faágak. Lehetnek ezek rajzolt vagy épp nyomdatechnikával készített minták is. A lényeg, hogy üde, friss hatást keltsenek.

 


 

A geometria mintás körmökkel szintén nem lehet melléfogni. Ez a stílus sejtelmes, izgalmas választás.

 


 

Természetesen nem szabad megfeledkeznünk az örök kedvenc piros színről sem! Dögös, szexi és soha nem megy ki a divatból!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább