Állásfoglalás

Nem csitulnak a kedélyek az ominózus DAC–Slovan mérkőzés óta. Aki él és mozog, valamilyen formában állást foglalt a történtekről. Mindkét klub leírta a véleményét, a szlovák, sőt még a magyarországi sajtó is

kiemelt hírként kezelte, hogy a Slovan szurkolói fejbe akarták verni a MAGYAROKat (…bi, a bi, a bi Maďara do hlavy). 

A rendezőség sem volt rest, és a rendbontásért ideutazó, szurkolóknak nevezett huligánokat szépen kivezette a MOL Arénából. Feszült is a díszmagyar (farmerral) Kövéren, aki épp az ügyeletes arénalátogató volt az MKP-szimpatizánsok gyűrűjében.

Egy apró megjegyzésem azért lenne.

Ugye, amikor ezek a slopanisták kiabálták, hogy üssék a magyart fejbe, nagy volt a hurrogás, fütyülés, viszont a cigányozást valahogy nem értem.

Bizony jó pár száz magyar torokból felhangzott a cigányozás,

és én ilyenkor valahol szégyellem magam, mert az, hogy egy idióta társaságot a cigány kisebbséghez hasonlítunk, szerintem kicsit sem szerencsés.

Tovább megyek: pontosan oda süllyedünk, mint akik minket akarnak fejbe verni a saját földünkön. 

Ha jól tudom, maga a tulajdonos kérte, hogy a „szar Szlovákiát” ki kell hagyni a szurkolásból, hiszen azért Fico mégiscsak nagy jövőt lát a műanyaggyártásban, ami a Slovnaft jövője lehet, és mostanában olyan jó a viszony politikai téren az Orbán-kormánnyal, amilyen talán még a történelemben nem volt.

Nekem meg cigány a szomszédom, és sok dunaszerdahelyi ismerősöm, akiket nem hasonlítok a slovanista szurkolótáborhoz. 

Tessék már ezt valahol leírni, kedves pártszimpatizánsok, lehet, nem lesztek népszerűbbek a B-középben, de emberségesebb arcotok marad, és nem kell szavazatokat vásárolnotok a karcsai úton.

 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább