Május 5 legjobb zenéje

A májusi hónap nagyon produktív volt a zenészek körében, jöttek ki nagy- és kislemezek, rengeteg felújított régi sláger, amelyekre érdemes odafigyelni. Különféle stílusú zenékből készítettem egy ötös toplistát. Mind olyannyira friss, hogy még csak páran hallgatták a Youtube-on. Van itt soul, funk, jazz és rock. 

Forrás: giphy.com

Moonchild – The List

Moonchild együttes legfrissebb zenéje The List címmel. A selymesen lágy hangú dalos lány és a zenekar két másik tagja nagyon értik a dolgukat, kitoltak egy 13 számos albumot Voyager címmel. A teljes albumot meghallgathatod a bleep.com oldalon.

Forrás: Facebook


Henry Thomas & Rise – Don`t Wait To Long

Henry Thomas & Rise szerelmes, érzelmetes, hét hüvelykes (7inch) kislemeze a My Dreams Are Clouded, mely régi soul zenei elemeket tartalmaz, 2017-es májusi megjelenésre pofozva. Erről a Don`t Wait To Long csalogatja elő az érzést, hogy most azonnal táncolni akarunk.


Daphni – Face To Face

A zene legismertebb Daphnija visszatért, aki furamód nem is nő, hanem férfi, méghozzá a híres Caribou együttes frontembere. Legújabb egyszámos kislemeze a Face To Face.


Talamanca System – Ancona Ancona

Egy fantasztikusan erős koprodukció első albuma a Talamanca System, melynek tagjai az elektronikus zenében ismert, személyes nagy kedvenceim, Gerd Janson, Phillip Lauer és Mark Barott. A kilenc számos album a múlt héten jött ki, szintis, dobgépes diszkózenék szerepelnek rajta, melyek a 80-as évek filmzenéire emlékeztetnek. A teljes albumot itt találod.


Wavves – Hollowed Out

Jó kis pörgős nyári indie rock, kinti grillezéshez, vagy éppen reggel, munkába menet a kocsiba, kedvjavítónak. Ez a Wavves – You Are Welcome. A Hollowed Out c. számuk méltán szerepel május legjobb zenéi közt. A teljes album itt található.

Forrás: Facebook

[td_smart_list_end]

Jó zenehallgatást!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább