Poór Tibornak!

Tisztában vagyok az elhivatottságoddal, odaadásoddal és hűségeddel a klub irányába, hited a sikerben töretlen, és a magad módján harcolsz az egyesület becsületéért, amelyet úgy hívnak, DAC.

Nem hittem az európai porondra való kijutásban. Sőt, valahol hálát adtam a Teremtőnek, hogy így végződött.

Indoklás!

László Csaba idejövetelekor nem volt kétséges, hogy egy tapasztalt szakember kezébe került a csapat irányítása, és pár mérkőzés után ez meg is látszott. Szerintem könnyebb helyzetbe került azzal, hogy hazai környezetben, átlagban 5-6 ezer ember előtt játszhatta a csapat a mérkőzéseit, ami meghatározó segítségnek bizonyult egy csonka bajnoksággá alakult Fortuna Ligában.

László úr azonnal felismerte, mi „kell” a csallóközi embernek,

és a Slovan elleni sajtótájékoztatón történt névjavítás után a DAC-drukker azonnal tudta, Ő a mi emberünk.

Elkezdődött egy olyan veretlenségi sorozat, amit nem lehet elvenni a csapattól, élükön az edzővel. Megvertük az örök ellenséget, szépen gyarapítottuk pontjaink számát, és sikerült elhúzni a mézesmadzagot szurkolóink orra előtt azzal, hogy megcsapott Európa szele.

Írhatnám azt is, hogy a fagyi visszanyalt, és a bajnokság végére a túlzott, rizikómentes biztonsági játék elvesztette eredményességét.

Fejben elfáradtunk? Elnézést, de mibe?

Sokunk szerint nem rossz ez a káder, annak ellenére, hogy egy Štepanovskýt, Brašeňt nem tudtunk kellő formába hozni, és teljesen homályba vesztek olyan játékosok, mint Szépe, Németh, Nagy, Černák, Sabler, akikért még valaha ölni tudott volna a DAC-szurkoló, és az előző edzők, Marič kivételével hozzá mertek nyúlni.

Miért kapott annyi lehetőséget például Michalík?

Nem kétséges, László Csaba egy profi edző, profi szemlélettel, viszont akkor a kispadon tessék mindenkit felállítani, ha a közönség stadionunkban egy emberként énekeli a Nélküled-et, vagy a magyar himnuszt.

Ez a DAC-hoz tartozik, és ha ebben az egyesületben játszik a játékos, elvárjuk a tiszteletet.

Egy edzőt az eredmények minősítik, és biz’ nekünk nem sikerült Szlovák Kupát nyernünk,

és az európai szalmaszálban sem megkapaszkodnunk, pedig a lehetőségek adottak voltak.

Nincs, aki vitatja, hogy a közegbe beleillik László Csaba, de vajon a szakmaiság vagy a népszerűség fog dönteni?!

Hajrá, DAC!

U.I.: Elnézést Tibi, de nem bíztam!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább