Csallóközi feeling

Teljes erőből nyár, még ha néha az időjárás meg is tréfál egy-egy rendezvényt szervező csapatot, szinte minden hétre jut valami nagyszabású akció, amely maximálisan kiszolgálja a bulizni vágyókat. (Címlapfotó: Lelkes Ernő)

A sok meghívott, általában Magyarországról érkező sztárvendég mellett, lehetőséget kapnak szűkhazánk zenészei, DJ-jei is, hogy szórakoztassák a nagyérdeműt.

Nem a szakmai tudást szeretném boncolgatni, 

mert nem tudom megkülönböztetni az alt záró hangjait a szólamok ellenmozgásaitól, ahogy ismétlik a kvart és kvintugrásaikat, és a két szólam kétféle hangnemet érzékeltetve, érdekes disszonanciát alkot. Bevallom, botfülem van… 🙂

Inkább arra szeretnék kitérni, hogy a csallóköziek igenis rendelkeznek jó zenészekkel, zenét szolgáltató egyénekkel, mert ugye, azért itt van némi különbség.

Ízlések és pofonok. Ki az élő zenére esküszik, és vannak, akik a lemezlovasokat részesítik előnybe.

Csallóköz egyik élő zenei előadója, akinek karrierjén óriásit lökött a DAC-himnusz, a Nélküled című dal eléneklése a dunaszerdahelyi stadionban, Valasko Feri barátom.

Feri óriási népszerűségnek örvend, ami nem csak zenei tudásának tudható be, hanem pozitív emberi tulajdonságainak is.

A mindenkivel kedves pasas, aki lakodalmak, falunapok, születésnapok jó hangulatát biztosítja, egy egyszerű falusi zenésznek indult, s mára már egyre több, határainkon kívüli magyarlakta vidék meghívásának tesz eleget, sőt televízió szereplést is biztosítottak számára.

A minap Somi barátom születésnapján húzta a talpalávalót, és biza, nem csalódtunk Feriben, hiszen reggel 5 órakor is még olyan élvezettel lökte, mint este nyolckor.

Ferikém, köszönjük, hogy vagy nekünk, és kívánom, hogy még nagyon sok embert izzassz meg a táncparketten bulijaid során.

Hajrá magyarok, hiszen egy vérből valók vagyunk…

 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább